Frankrijk Voetbalshirt Zwart 2017-2018

frankrijk voetbalshirt zwart 2017-2018Frankrijk voetbalshirt zwart 2017-2018 kopen? Het zwarte voetbalshirt zullen niet tijdens de wedstrijden worden gedragen maar zijn ontworpen voor de supporters.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €49,95
  • Nike voetbalkleding
  • Dri-FIT technologie
  • Collectie: supporter
  • Frans voetbalelftal

Een dergelijke black collection of stadion collectie zien we niet vaak in onze voetbalshop. Nike voetbalkleding ontworpen met het bekende Dri-fit technologie. Zoek je andere unieke Nike shirt? Ga dan langs bij het Inter Milan en AS Roma derde shirts 2019-20.

frankrijk voetbalshirt zwart 2017-2018

direct bestellen vsd

De voetbalshirts kunnen worden beschouwd als officiële voetbalshirts en zijn zelfs compleet te maken met voetbalbroekje. Het unieke zwart France voetbalshirt 2017-2018 voor een training of om in te sporten. Shop naast het voetbalshirt zwart ook het Frankrijk zwarte trainingspak en trainingsbroek.

Frankrijk Voetbalshirt Zwart 2017-2018

De Franse voetbalbond en Nike staan samen achter deze lancering. We gaan de voetbalkleding en voetbalshirts dus niet zien tijdens de kwalificatie- en oefenwedstrijden in aanloop naar het WK voetbal 2018. Welke voetbalshirts gaat het Franse voetbalelftal wel dragen? Nike Frankrijk shirt zoals eerder te zien en het Nike Frankrijk uitshirt wit 2020-2021. Shop direct de voetbalkleding van Frankrijk in aanloop naar het Wereldkampioenschap voetbal 2018.

Frankrijk Black Collectie 2017-2018

In de afgelopen weken zagen we Engeland met een blauw voetbalshirt welke wel wordt gedragen. Brazilië heeft een 3de shirt welke weer niet gedragen zal worden. Wat vinden jullie van de black collectie van Les Blues? Deel je mening of volg ons via de sociale kanalen. Shop bijvoorbeeld direct het Nike Frankrijk trainingspak zwart in het zwart van dezelfde collectie. Verder ook de andere voetbalkleding of Nike voetbalschoenen en officiële voetbalshirts voor kids, dames en heren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *