Nike Frankrijk Uitshirt Wit 2020-2021

nike frankrijk uitshirt wit 2020-2021Koop hier het Nike Frankrijk uitshirt wit 2020-2021. Deze is net alle Nike voetbalshirts recent uitgekomen. Je kunt nu het officiële voetbalshirt bestellen in onze shop. Je vindt hieronder ook vanzelf het thuisshirt van het nationale team van France.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Seizoen: Nations League & EK 2021
  • Gratis thuisbezorgd!

Het Nike Frankrijk shirt uit zal worden gedragen tijdens de uitwedstrijden van Frankrijk. Afhankelijk dus van de loting. Kun je nu dus al niet wachten totdat het EK spektakel gaat beginnen? Hier kan je alvast het nieuwste uitshirt kopen. Ga hier ook voor het Nike Frankrijk shirt uit kids 2020-2021.

Het nieuwe Frankrijk uitshirt 2021/2022 krijgt voor dit aankomende toernooi ook extra aandacht. Dit is vanwege het feit dat het WK in 2018 is gewonnen. De wedstrijden van het Europese toernooi zullen gehouden worden in alle grote steden binnen het land. Het Nike Frankrijk shirt uit gaan we zien tijdens de oefenwedstrijden en de Nations League. Bekijk ook eens het Nike Frankrijk thuisshirt 2021-2022.

Nike Frankrijk Uitshirt Wit 2020-2021

Het Nike Frankrijk uitshirt is wederom ontworpen in samenwerking met Nike. Net zoals verschillend andere uitshirts van landen is deze uitgekomen met een witte basiskleur. Deze kleur wordt afgewisseld met de bekende donkerblauwe kleuren welke representatief zijn voor Frankrijk. Op de rechterborst is het Nike logo te vinden en het logo van Frankrijk is terug te zien op de linkerborst. Aan weerszijde van het voetbalshirt is ook nog een verticale streep te zien wat het voetbalshirt een mooie extra dimensie meegeeft.

Op het WK 2014 behaalde Frankrijk de kwartfinale en finale op het EK voetbal 2016. Frankrijk heeft het Wereldkampioenschap voetbal 2018 gewonnen!!!!!

Het gehele tenue is ontworpen met het hoogwaardige Dri-Fit materiaal dat Nike gebruikt. Door dit materiaal wordt vocht tijdens het transpireren naar de buitenste lagen van het materiaal afgevoerd. Hierdoor voelt het shirt tijdens het sporten altijd lekker droog aan op de huid. Maak dus vandaag nog je Frankrijk EK collectie compleet.

  • Voetballand: Frankrijk
  • Nike Dri-Fit voetbalkleding
  • Helden: Pogba, Griezmann

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *