Nike Frankrijk WK Tenue Kids 2022-23

nike frankrijk wk tenue kids 2022-23Hier het Nike Frankrijk WK tenue kids 2022-23 voor de jonge fans van het Franse voetbalteam. Je ziet een blauw broekje maar vaker wordt het witte broekje gebruikt. Selecteer deze dus bij onze aanbieder Unisportstore.nl.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senioren
  • Sterspelers: Pogba, Griezmann en Giroud
  • Nike Frankrijk voetbaltenues

Hier is deze te verkrijgen vanaf 3 maanden tot 15 jaar. Deze voetbaltenues blauw, wit en rood ook in senioren tot XXL. Gaat het land het volgende toernooi ook op haar naar schrijven? We hebben voor nog jongere fans het Nike Frankrijk thuistenue minikit 2022-23.

Deze bestaat uit het Nike Frankrijk thuisshirt kind 2022-2023, voetbalshort en de rode kousen. Deze zal te zien zijn tijdens de FIFA World Cup thuiswedstrijden en kwalificatie EK voetbal 2024. Tijdens de kwalificatie zal het Franse voetbalelftal het opnemen tegen Europese landen. De spelers van het Franse voetbalelftal bestaan natuurlijk uit voetballers met de Franse nationaliteit. Het jaar 1998 blijft bijzonder waar Frankrijk voor het eerst in de geschiedenis het Wereldkampioenschap voetbal op haar naam wist te schrijven. In de selectie toen der tijd Zinédine Zidane die nog steeds geroemd wordt.

Nike Frankrijk WK Tenue Kids 2022-23

Het Frankrijk thuistenue kind 2022/23 met als belangrijkste onderdeel het thuisshirt. Die wordt weer gecombineerd met het voetbalbroekje en de rode voetbalkousen. De drie kledingstukken hebben allemaal witte accenten in de vorm van een Nike logo of France nationale team logo. Een Dri-fit tenue speciaal ontworpen om goed te functioneren tijdens de warme dagen. Het France voetbaltenue zal gedragen worden door de grote mannen zoals Griezmann, Pogba, Blaise Matuidi, Kylian Mbappé, Giroud en N’Golo Kanté. Fédération Française de Football gaat naast een fantastisch WK voetbal 2022 een geweldige toekomst tegemoet met een geweldige selectie. Laat hieronder weten hoever jij denkt dat ze komen tijdens het WK.

  • Frans voetbalelftal
  • Bond: Fédération Française de Football
  • Nike Dri-FIT voetbalkleding
  • Sterren: Griezmann, Pogba, Kylian Mbappé en Giroud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *