Nike Frankrijk Thuisshirt 2021-2022

nike frankrijk thuisshirt 2021-2022Koop hier het Nike Frankrijk thuisshirt 2021-2022. Een prachtig voetbalshirt die tijdens voorgaande toernooien werd gedragen. Als jij 1 thuisshirt zou moeten kiezen die voor jou het meest iconisch is, welke thuisshirt van Frankrijk is dat dan?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Seizoen: tot WK voetbal 2022
  • Nike voetbalkleding

Het Nike Frankrijk shirt is niet alleen het mooiste voetbalshirt volgens de bezoekers maar ook nog het best verkochte landenshirt. Les Blues zoals het Franse nationale team ook wordt genoemd heeft een rijke historie op WK’s en EK’s. Je weet vast nog wel de winst tijdens het WK van 2018. Hieronder 1 uit de oude doos.

Frankrijk voetbalshirts hebben een strakke uitstraling. Deze heeft nu ook een modern kraag. Het Nike logo op de rechterborst is wit van kleur. In het wit vinden we het logo van het Franse team. Je kunt nu dus helemaal los. De Nike voetbalshirts zijn altijd slim-fit ontworpen. Wil jij een Frankrijk voetbalshirt bedrukken? Je kunt zelf lekker wat creëren.

Nike Frankrijk Thuisshirt 2021-2022

Zoals gezegd is het ook mogelijk om bijvoorbeeld de sterspelers Pogba of Coman achterop te laten drukken. Wil je een clubshirt van deze sterren? Kijk dan bij het Bayern Munchen shirt en die van Real Madrid. Frankrijk was het gastland voor EK voetbal 2016. Het EK werd in alle hoofdsteden van Frankrijk gehouden. Wij hebben de beste prijs voor je geselecteerd zodat je voor het beste bedrag in dit fantastische voetbalshirt kunt shinen.

  1. Kijk hieronder naar de aanloop van de Nations League.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *