adidas Belgie Voetbalsokken Uit 2021-2022

adidas belgie voetbalsokken uit 2021-2022Koop hier de adidas Belgie voetbalsokken uit 2021-2022. Ze zijn voorzien van een grijs/wit design. Helemaal lekker nu het kouder wordt! Deze zijn al vanaf maat 26 te bestellen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Prijs vanaf €12,99
  • Beschikbaar in: senioren en kids
  • Kleuren: wit met grijs

De Belgie voetbalsokken met een witte kleur en met grijze accenten. Het Rode Duivel shirt en het adidas Belgie trainingspak zwart 2020-2021 al in de kast hangen? De voetbalkousen kan je dan ook wel toevoegen in je kast. Bestel ze snel via de button hierboven.

Deze zijn te verkrijgen in diverse maten voor jong en oud. Op de schenen van de kousen is het adidas logo te vinden aan de achterkant met aan de voorkant de letters België. Het voetbed is voorzien van echte stevig materiaal en speciaal ontworpen voor een linker en rechterbeen. Voetbalkousen zin ontworpen van 100% polyester en past in iedere voetbalschoen. Verder zijn ze voorzien van materiaal dat zorgt dat het vocht wordt afgevoerd. Dit gaat dus niet irritant voelen in de voetbalschoenen.

adidas Belgie Voetbalsokken Uit 2021-2022

De Rode Duivels uitkousen 2020/21 gaan we hopelijk snel zien. Dezelfde voetbalkousen als Hazard en Kompany nu ook in je bezit? Als echte Rode Duivel fan kan je nu alles krijgen bij onze aanbieders. Deze kousen zijn al te verkrijgen vanaf €12,99. Je kunt je dus helemaal klaar maken voor de Nations League. Een geheel vernieuwd tenue voor zowel de thuiswedstrijden en de uitwedstrijden. Je kunt ook eens langs het adidas Belgie uitshirt EURO 2021-2022 om je helemaal klaar te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *