adidas Belgie Uitshirt Wit Kids 2021-2022

adidas belgie uitshirt wit kids 2021-2022Koop hier het adidas Belgie uitshirt wit kids 2021-2022 met bijzondere kleuren. Helemaal vergeleken met het thuisshirt voor kinderen en totaal anders dan het Rode Duivels trainingsshirt. Alles met een normale pasvorm

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kids en senior
  • Sterspelers: Hazard en de Bruyne

Draag jij de Rode Duivels ook een warm hart toe? Neem dan snel een kijkje in onze Rode Duivel voetbal fanshop. Het Belgie uitshirt zal gedragen worden tijdens EURO 2020 in de uitwedstrijden. Het Belgische voetbal is opkomst en dat maakt de Rode Duivels in 1 klap tot titelkandidaat. Eigenlijk sinds EK voetbal 2016 hadden we wel een beker verwacht. De Nederlanders en Belgen zullen gezamenlijk de wedstrijden volgen want stiekem doen we dat altijd.

De Rode Duivels gaan sowieso de halve finale halen tijdens EURO2020

Deze is gemaakt van 100% polyester en voelt ook nog eens heel comfortabel. Het voetbalshirt van de Rode Duivels heeft ook nog eens een normale pasvorm. In de shop hebben we het adidas Belgie uitshirt wit kids 2021-2022 geschikt bevonden voor iedereen. Een volledig Rode Duivels EK tenue is in diverse maten te verkrijgen. adidas staat gelijk aan clima-cool technologie voor een heerlijk voetbalshirt. Een adidas voetbalshirt voelt door de panelen aan de zijkant altijd fris aan. Hier ook een adidas Belgie thuisshirt kids 2020-2021.

adidas Belgie Uitshirt Wit Kids 2021-2022

Dit shirt heeft een kraag die ook wel een gestopte ronde hals wordt genoemd. Zoals je al had gezien is het Belgie voetbalshirt grotendeels wit. Het unieke aan het Rode Duivel uitshirt EURO kinderen 21/22 is de Belgische vlag in het midden. Een fantastisch voetbalshirt van een land dat waarschijnlijk ver zal komen tijdens EURO 2020. Uiteraard kan het Belgie uitshirt bedrukt worden met naam en rugnummer. Op de hoogte blijven van de nieuwste EK voetbalshirts volg ons dan via Social Media.

  1. Het thuisshirt van de Rode Duivels
  2. Daarna een trainingspak van de KBVB
  3. Op plaats 3 dit voetbalshirt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *