adidas Rode Duivels Uitshort Wit 2020-2021

adidas rode duivels uitshort wit 2020-2021Koop hier het adidas Rode Duivels uitshort wit 2020-2021. Je vindt in onze shop ook het uitshirt van de Rode Duivels. Twijfel je nog erg? Ga dan langs een landen trainingspak en ga los. Wanneer draag jij shorts als we het over deze hebben?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Nations League / EK voetbalbroekjes
  • Bijnaam: Rode Duivels

Het Rode Duivels broekje mag natuurlijk niet ontbreken in je collectie. Helemaal als je een volledig Rode Duivels uittenue wenst. Je hebt deze al gezien tijdens de Nations League en straks ook tijdens EURO 2021. Koop hierboven direct de nieuwste kleding. Je kunt hier ook gelijk door voor de adidas Belgie voetbalsokken uit 2021-2022.

Deze is ontworpen in samenwerking met adidas. adidas zorgt met Clima-cool altijd voor een ongekende kwaliteit. Je gaat deze zien tijdens alle uitwedstrijden tijdens het Europees kampioenschap voetbal 2021. Het een belangrijk onderdeel van het complete België tenue uit. We gaan er vanuit dat België ver gaat komen tijdens het EK voetbal. Zoals te zien op de afbeelding heeft deze een witte basiskleur. Je kunt dus lekker los en de kleding bestellen die bij je past. De witte basiskleur wordt afgewisseld met de accenten van de Belgische vlag. Het adidas logo vind je terug naast het Rode Duivels logo op de rechter bovenbeen. Hier ook het adidas Belgie uitshirt EURO 2021-2022.

adidas Rode Duivels Uitshort Wit 2020-2021

Het Belgie voetbalshort 2021/22 is ontworpen met de hoogwaardige Clima-cool technologie. Dit materiaal wordt altijd door adidas gebruikt en zorgt ervoor dat het vocht tijdens het transpireren wordt afgevoerd naar de buitenste lagen van de stof. Het afvoeren zorgt voor een aangenaam gevoel op de huid. Maak dus vandaag nog je tenue compleet. Deze is trouwens ook ideaal om in te zwemmen als zou ik dan voor de zwarte variant gaan. Ga ook voor een Belgie sjaal sinterklaascadeau ek2024 en Belgie keepersshirt 2018-2020. Bekijk het complete overzicht in onze Rode Duivels shop!

  • Diverse toernooien
  • Ontworpen in samenwerking met adidas
  • Clima-cool materiaal
  • 100% polyester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *