Nike Nederlands Elftal Uitkousen 2020-2021

nike nederlands elftal uitkousen 2020-2021Koop hier de Nike Nederlands Elftal uitkousen 2020-2021. In de shop hebben we ook het Nike Nederlands Elftal WK uitshirt 2022-2023. Je kunt dus alle kanten op in onze voetbal fanshop.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Nederlands Elftal uittenue
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • UEFA Euro 20221 & Nations League
  • Nike Dri-FIT voetbalkleding

De Nike NL voetbalsokken als onderdeel van het uittenue. Nike heeft de lancering gedaan van het vernieuwde tenue. Je ziet vooral de oranje en zwarte kleuren terugkomen :). De uitkousen zullen dus voornamelijk te zien zijn tijdens de kwalificatiewedstrijden van Oranje. Daarnaast zijn de vriendschappelijke wedstrijden ingewisseld voor de Nations League. Zoals te zien op de afbeelding zijn de Nederlands Elftal uitkousen in het zwart met oranje bovenkant.

Op de schenen staan de Nike tekens in het oranje. Ook de tekst Dri-Fit staat op de schenen van de sokken van het Nederlands Elftal. Deze tekst staat voor de bekende technologie welke Nike in al haar voetbaltenues verwerkt. Door deze Dri-Fit technologie wordt vocht tijdens het transpireren naar de buitenste lagen van de stof afgevoerd. Op deze manier zullen de voetbalkousen tijdens het sporten altijd lekker droog op de huid aanvoelen. Daarnaast heeft Nike het voetbed bijzonder ontworpen. Nike noemt het zelf een ergonomisch design waardoor deze een perfecte pasvorm heeft voor ieder persoon. Wanneer je dus in je voetbalschoenen schuift zal je het haast niet door hebben dat je sokken aan hebt.

Nike Nederlands Elftal Uitkousen 2020-2021

Maak dus vandaag nog je Nederlands Elftal tenue compleet met de schitterende Nederland voetbalsokken. Kun je geen genoeg van Ons team krijgen? Bekijk dan nu ook het uitshirt en het trainingspak. Een belangrijk onderdeel naast het Nederlands Elftal ook wel NL uit tenue. Daarnaast hebben we in onze categorie de nieuwste Nederland trainingspakken landen. Je kunt ook voor een los Nederland trainingsjack anthem blauw gaan.

  • Nederlands Elftal / Nederland / Holland / NL
  • Officieel Oranje artikel
  • Nike Dri-Fit technologie
  • 100% polyester

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *