Nike Nederland Voetbalshort Zwart 2020-2021

nike nederland voetbalshort zwart 2020-2021Koop hier het Nike Nederland voetbalshort zwart 2020-2021 in onze Nederlands Elftal shop. Ga ook voor het uitshirt en de bijbehorende kousen en maak je klaar voor de Nations League & EURO2021.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Nike Dri-FIT voetbalkleding
  • Nederlands Elftal kleding
  • EK voetbal 2021

Ga voor het NL Broekje in het zwart voor jong en oud. Een totaal zwart tenue voor de wedstrijden tijdens EURO2021? Je gaat deze trouwens ook zien in de Nations League. Wedstrijden buiten Nederland met een uittenue maar dat lijkt me logisch. Maak je collectie vandaag nog compleet met het Nike Nederland broekje uit en ga los. Hier ook de Nike Nederlands Elftal uitkousen 2020-2021.

Nederland gaat weer de finale van de Nations League halen.

Het Nike broekje past perfect in het complete Nederlands Elftal tenue. Je kent deze vast wel in het zwart uit het verleden. Daarnaast kan je ook los met de rest van de kleding. Deze zal gedragen worden tijdens de aankomende uitwedstrijden van het team. Wat denk jij van het UEFA Euro voetbal 2021? Je kunt het team dus aanmoedigen in de nieuwste kleding. In de NL voetbal fanshop ook een Nederland trainingspak en veel meer.

Nike Nederland Voetbalshort Zwart 2020-2021

Het Nederland voetbalshort is voor deze periode van 2 jaar ontworpen. In tegenstelling tot het zwarte broekje dat de jaren hiervoor gedragen werd. Zoals te zien op de afbeelding heeft het short mooie overeenkomende kleuren. Een comfortabele short voor een training of sporten. De logo’s van Nike en de Leeuw zijn tevens in het oranje terug te vinden. Zoals we gewend zijn van Nike is het short uit ontworpen met de bekende Dri-Fit technologie. Door deze technologie zal het vocht van het transpireren naar de buitenste lagen van het materiaal worden afgevoerd tijdens het sporten. Maak dus vandaag nog je oranje kleding collectie compleet met dit schitterende blauwe voetbalbroekje uit!

  • Nederlands Elftal / Holland
  • Nike Dri-Fit technologie
  • 100% polyester en normale pasvorm
  • Officieel oranje artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *