Nike Nederlands Elftal WK Uitshirt 2022-2023

nike nederlands elftal wk uitshirt 2022-2023Ga voor het Nike Nederlands Elftal WK uitshirt 2022-2023. De KNVB heeft zoals vaker gekozen voor een blauwe kleur. Nike heeft vervolgens het shirt ontworpen. Deze is beschikbaar voor kinderen, heren, vrouwen en junioren. We zijn benieuwd naar de World Cup wedstrijden. Deze heeft in ieder geval een normale pasvorm. Denk jij dat Holland het WK voetbal 2022 gaat winnen?

direct bestellen vsd

Dit is een belangrijk onderdeel voor het tenue maar ook weer los te bestellen. Tijdens de uitwedstrijden voor de WK gaan we genieten van het voetbalshirt blauw. De kwalificatiewedstrijden volgens later maar dat is voor het EK2024. Een grote verandering met het voorgaande Holland uittenue blauw is de verandering van de kleur blauw. We hadden het vorige jaar een lichte kleur. Je ziet ook duidelijk een Nike Swoosh en KNVB logo in het oranje. Een bedrukking zal ook in het donkerblauw plaatsvinden. In ons overzicht ook het het Nike Nederlands Elftal thuisshirt oranje 2022-2023.

Nederland gaat met dit team de halve finale van het WK in Qatar halen – VSD

Het gehele Holland uittenue is blauw met zelf kousen en broek. Een ontwerp van Nike met unieke technologie. Naast de mesh-panelen zorgt het voor een fris en comfortabel gevoel tijdens het sporten of chillen. We mogen weer genieten van de leeuw op de borst welke staat voor KNVB. KNVB staat voor Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond. Dit shirt is er in de varianten vapor, official, replica en kids. Bedragen van €139,95 tot 19,95 in de replica voetbalshop. Zoals gezegd is een bedrukking mogelijk van Memphis, de Ligt, Virgil of Frenkie achterop het shirt

+ Maten: kinder, junioren, heren en dames

+ Nike voetbalkleding

+ Bond: KNVB

+ Kleuren: lichtblauw en blauw

Nike Nederlands Elftal WK Uitshirt 2022-2023

Een bondscoach als Louis van Gaal en vol vertrouwen gaan ze richting het WK voetbal 2022. Uiteraard mogen tijdens de wedstrijden zker niet ontbreken. Kun je niet wachten dan kan je ook alvast voorbereiden op de oranje leeuwinnen welke in hetzelfde voetbalshirt gaan spelen met een vrouwelijke pasvorm. Een oranje fan in hart en nieren of speelt jouw favoriete speler bij NL? Shop vandaag het shirts in 92, 98, 104, 110, 116, 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL tot XXXL. Shop in de NL voetbal fanstore ook het Nike Nederland shirt kind blauw 2022-2023 en anthem blauw.

  • Nederlands Elftal / NL / Holland / Oranje
  • Voetbalbond: Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond
  • Bedrukking mogelijk
  • Uittenue lichtblauw / donkerblauw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *