Nike Nederland Shirt Kind Blauw 2022-2023

nike nederland shirt kind blauw 2022-2023In onze shop het Nike Nederland shirt kind blauw 2022-2023. Beschikbaar vanaf maat 90 tot 176. Zoek je de oranje variant? Ga dan voor een en NL thuisshirt. Als eerste staat de UEFA Nations League op het programma en daarna direct het WK2022.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Voetballand: Nederlands Elftal / Holland
  • Nike voetbalkleding

Tijdens de wedstrijden kwalificatie UEFA Euro 2024 gaan we deze voorbij zien komen. Je kunt alvast vooruitkijken naar het WK voetbal 2022. We zijn natuurlijk benieuwd naar de selectie maar ook het toernooi zelf. Het is de eerste keer dat het een WK is in de winter. Naja het zal de pret vast niet drukken. Voor senioren ook het Nike Nederlands Elftal WK uitshirt 2022-2023

NL gaat ver komen op het WK. De poulefase is te doen en we hebben vertrouwen in van Gaal.

Het Nederlands Elftal uitshirt in de donkerblauwe kleuren heeft een lichtere naam achterop. Ontworpen van 100% polyester en een normale pasvorm. Als je goed kijkt zie je een uniek patroon over het officiële voetbalshirt van Holland. Een voetbalshirt bedrukken kan dus ook weer. Ontwerp een Memphis, De Ligt, Wijnaldum of Frenkie uitshirt met de bekende logo’s. Een nummer komt ook terug aan de voorkant van het uitshirt.

Nike Nederland Shirt Kind Blauw 2022-2023

Een Nederland uitshirt kids mag niet ontbreken als je geloof hebt in het WK voetbal. Daarna komt direct de kwalificatie van het EK voetbal 2024. Het Nederlands Elftal is alles gelegen om een goed resultaat neer te zetten tijdens het toernooi. We hebben naast de kwalificaties ook de UEFA Nations League met een zware poule. Tijdens de uitwedstrijden op het toernooi zien we deze in het blauw vooral. Wens je een compleet tenue shop dan ook het broekjes en kousen.

  • Nederlands Elftal
  • World Cup 2022 Qatar
  • Kwalificatie EK 2024
  • UEFA Nations League

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *