Tadic Ajax Thuisshirt 2022-2023

tadic ajax thuisshirt 2022-2023De grootste ster van Ajax met het Tadic Ajax thuisshirt 2022-2023. Het officiële thuisshirt van Ajax is nieuw met achterop de ster en rugnummer 10. Dušan Tadić overgekomen van Southampton. We gaan het shirt zien in de Champions League, Eredivisie en KNVB beker. Denk jij dat hij nog even mee kan in de selectie?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Ajax.nl/shop

Achter de spitsen of aan de zijkant zien we Dušan Tadić geweldige dingen doen. In Amsterdam is hij uitgegroeid tot speler van onschatbare waarde. Oke misschien ging het in het begin niet makkelijk maar dat kan ook te maken hebben met de overal. Het voetbalshirt Dušan Tadić is uiteraard populair omdat hij de captain is. Een ander populair voetbalshirt van een buitenspeler is het Ajax Antony thuisshirt 2021-2022.

  • Dušan Tadić voetbalshirts
  • Rugnummer: 10
  • Positie: aanvallende middenvelder
  • In: kind, junior, vrouwen en heren

Deze met rugnummer 10 voor de ster uit Servië. We kennen de aanvallende middenvelder natuurlijk nog van zijn tijd bij FC Groningen. De international gaat ook in de zomer gewoon mee met de world cup. Het shirt is er in kinderen, junior, kids en mini’s. Ook wel de maten 92, 98, 104, 110, 116, 128, 140, 152, 164 tot 176. Senioren in de maten S, M, L, XL tot XXXL. Rugnummer 10 op het voetbalshirt was nog even een ding omdat Ziyech deze in eerste instantie had. In de Ajax shop kan je ook kiezen voor het voetbalbroekje en sokken voor een volledig Ajax Tadic thuis tenue.

Tadic Ajax Thuisshirt 2022-2023

Als eerste het nieuwste Ajax shirt voor de training of om te sporten? Je kunt het voetbalshirt aanschaffen voor jong en oud. Ajax.nl/shop is de enige met officiële bedrukking en daarom hebben wij deze aanbieder geselecteerd. Een Ajax shirt thuis met logo’s in de rugnummer waar je het officiële aan kan aflezen. Liever trainingsshirts, t-shirts of misschien te voetbalschoenen van deze aanvaller? We proberen de kleding compleet te maken voor de Eredivisie, Europa en KNVB beker. Ga snel voor deze en ontvang deze morgen al in huis. Hier ook het adidas Ajax thuisshirt 2022-2023 die je zelf kan bedrukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *