Nike Nederlands Elftal Voetbalsokken 2022-2024

nike nederlands elftal voetbalsokken 2022-2024In het oranje met zwarte accenten de Nike Nederlands Elftal voetbalsokken 2022-2024. Wil jij dezelfde Nike sokken dragen als Virgil van Dijk, Memphis Depay, Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong? Wacht niet langer en maak je klaar voor zowel de UEFA Nations League, oefenwedstrijden als het WK voetbal 2022 in Qatar.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl

Nike Nederlands Elftal voetbalkousen in het oranje met zwart voor kinderen en senioren. Beschikbaar vanaf €17,95 en hierboven direct te bestellen bij Voetbalshop.nl. In de oranje voetbal fanshop deze welke perfect passen bij het complete NL tenue. Het Holland tenue kennen we van het oranje shirt, voetbalbroekje en dus de bijpassende oranje kousen.

  • In: kinderen en senioren
  • Nike voetbalkleding
  • Kleur: oranje met zwart
  • Kwalificatie EK 2024

Nike voetbalkleding met de Dri-FIT technology voor een fris en comfortabel gevoel. De Nederland voetbalkousen passen perfect in de voetbalschoenen want ze hebben een speciale linker en rechterkant. Een vernieuwde voetbed met een geweldige grip voor de voeten. Deze zijn beschikbaar in de maten 30 tot 50 voor de World Cup 2022. Shop deze of ga voor het Nederlands Elftal trainingspak zwart 2018-2019.

Nike Nederlands Elftal Voetbalsokken 2022-2024

De Nederland voetbalkousen thuis zijn er als je een compleet oranje tenue wil creëren. Ga je wekelijks naar een voetbaltraining of sportschool dan is het ideaal om de voetbalsokken te dragen. Wens je een compleet thuistenue dan mogen de sokjes niet ontbreken. We gaan het tenue veelvuldig voorbij zien komen tijdens de wedstrijden voor de kwalificatie van het EK voetbal 2024. Ga in de shop ook eens voor het vernieuwde trainingspakken. Zoek je een cadeau of heb je vragen over deze sokken? Neem gerust contact op via info@voetbalshirtsdirect.nl.

  • Nike voetbalkleding en kousen
  • Voetballand: Nederland
  • Bond: KNVB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *