Nike Nederlands Elftal Voetbalbroekje Oranje 2022-23

nike nederlands elftal voetbalbroekje oranje 2022-23Hier is het Nike Nederlands Elftal voetbalbroekje oranje 2022-23 te bestellen. Gecombineerd met de sokken en shirt voor een compleet tenue. Je kunt je dus klaar maken voor het EK voetbal 2024.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • In: kinderen, junioren, heren en vrouwen
  • Toernooi: Nations League & EURO2024

In de Voetbalshop hebben we nu deze beschikbaar in het oranje met zwart. Je kunt deze uit de rekken halen voor kinderen en senioren. Maak je klaar voor het EK voetbal in Duitsland en kies voor dit broekje. Wij hebben de prijzen, beoordelingen en aanbieders vergeleken en kwamen zo uit bij Voetbalshop.nl. Ga hier ook langs het Nike Nederlands Elftal thuisshirt oranje 2022-2023.

NL speelt het komende toernooi sowieso met basisspelers Memphis, De jong, Virgil en Bergwijn!!

Deze is ontworpen met Dri-FIT technologie voor de aankomende wedstrijden. Nike is het Amerikaanse merk die al jaren de voetbalkleding van oranje op zich neemt. Nike voetbalkleding is dan ook altijd ontworpen met Dri-fit technologie en mesh-panelen voor een fris gevoel. Ideaal om te dragen tijdens het sporten of de training. Je kunt ook direct langs de Nike Nederlands Elftal voetbalsokken 2022-2024. Het oranje tenue gaan we eerste zien tijdens de oefenwedstrijden en vervolgens tijdens de kwalificatiewedstrijden EK voetbal 2024.

Nike Nederlands Elftal Voetbalbroekje Oranje 2022-23

In de fanstore alles voor de voetbalfan van Nederland. Deze heeft dus een normale pasvorm en geweldige kleurenpalet. Met de bondscoach willen we zo spoedig mogelijk hoog eindigen op een hoofdtoernooi. Uiteraard winnen maar er is wat concurrentie. Heerlijk om tijdens de wedstrijden in het café of met vrienden te kijken. Je kunt dan alleen het short dragen maar ook een shirt ofzo. Deze heeft ook een Nike swoosh op de linkerkant en KNVB logo aan de rechterkant. Voetbalkleding met een normale pasvorm en beschikbaar in alle maten.

  • Nike Dri-FIT voetbalkleding
  • Elftal: Nederland
  • Kleur: oranje
  • Overwinning: EK 1988

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *