adidas Zaalvoetbalschoenen 2018

adidas zaalvoetbalschoenen 2018Tango 18+ Pogba sneakers met de adidas zaalvoetbalschoenen 2018. Cold Mode voetbalschoenen in het blauw met bruine accenten. adidas voetbalschoenen in onze shop naast zaalvoetbalschoenen ook de adidas voetbalschoenen Cold.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Geschikt: Indoor
  • Zaalvoetballers

De adidas zaalvoetbalschoenen Tango 18+ Pogba zijn gemaakt met een hoge vormgeving. Nieuwe adidas zaalschoenen zijn gemaakt met de nieuwste technologieën om het spel nog meer te controleren en domineren. De volledige naam van de zaalvoetbalschoenen is dan ook adidas Cold Blooded Tango 18+ TF Pogba blauw bruin. PureControl is de naam van het materiaal waar de voetbalschoenen mee zijn ontworpen. Grey and white shock gaat vooral over de vormgeving en de kleuren.

adidas komt op de markt met de slogan “Boss Everyone”. We hebben al menig voetballer zien lopen met voetbalschoenen zonder veters maar nu dan ook de adidas hoge zaalschoenen. De nieuwste voetbalschoenen met de kernwoorden touch, controle en stabiliteit. De touch komt door de vormgeving en het geweven materiaal wat zorgt voor flexibiliteit en gevoel in de voet. Je voet komt zo dicht bij de bal dat touch steeds belangrijker wordt voor een goed schot en passing. Controle en stabiliteit krijg je door het Primecut silhouet wat is verwerkt aan de binnen en buitenkant. We hebben het sokachtige al eerder gezien bij voetbalschoenen maar nu dus ook bij de adidas voetbalschoenen.

  1. Boss Everyone
  2. Perfecte pasvorm
  3. Primecut en non marking zool

adidas Zaalvoetbalschoenen 2018

De adidas sneakers indoor met de sokken-achtige fit en de perfecte pasvorm. adidas zaalvoetbalschoenen 2018 hebben ook nog eens prachtig uiterlijk. Een 3D structuur van de adidas sneakers indoor zorgen voor een perfect gevoel in de wreef en schieten en passen is nog makkelijker geworden. De non-marking zool zijn geschikt voor gepolijste zaalvloeren. Schoenen welke ook wel trainers sneakers worden genoemd. Wat vind je van de Cold mode schoenen? We wensen je veel plezier en succes met deze fantastische zaalvoetbalschoenen van adidas. Hier ook de nieuwere adidas X Indoor witte zaalvoetbalschoenen Pearlized.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *