Nike Inter Milan Thuistenue 2022-2023

nike inter milan thuistenue 2022-2023Check hier het Nike Inter Milan thuistenue 2022-2023 zoals al jaren in de kleuren zwart met blauw. In San Siro zal het tenue worden gedragen tijdens de wedstrijden van de Champions League, Serie A en Coppa Italia. Als hoofdsponsor zien we Digitalbits natuurlijk in het midden.

direct bestellen vsd

.

 • Shop direct bij Voetbalshop.nl
 • Nike Dri-FIT voetbalkleding

Je kunt ook nu weer een tenue samenstellen bij Voetbalshop. De club heeft wat bewogen jaren achter de rug. We weten zelf nog wel dat Frank de Boer daar aan het roer stond. Inmiddels hebben ze de weg naar boven ingezet. Aankomend seizoen speler ze dan ook wederom in de Champions League. We gaan het tenue veel zien in de thuiswedstrijden in Milaan. Naast de Champions League en de Italiaanse beker is de Serie A ook het podium.

 • Outlet voetbaltenues
 • Kleuren: zwart en blauw
 • Nike voetbalkleding
 • Geweldige Champions League poule

Stelling: Inter heeft nog wel versterking nodig om mee te draaien in de Champions League – VSD

Ontworpen met een geweldige basis zie je hier het thuistenue. Zoals te zien is het voetbaltenue ontwikkeld met strepen en in het midden staan deze schuin. Nike ontwerpt al jaren de tenues zelfs in de tijd dat Wesley Sneijder daar nog speelde. Waar staat Nike om bekend? Naast de uitstekende kwaliteit ook de perfecte afwerking. Wens je niet een heel tenue? Shop dan een los Nike Inter Milan thuisshirt 2022-2023, short of de thuiskousen. Heerlijk om FC Internazionale Milano aankomend seizoen weer te mogen begroeten in de Champions League. Al met al kunnen we zeggen dat zonder Pirelli het toch helemaal anders is.

Nike Inter Milan Thuistenue 2022-2023

Het voetbaltenue is ontworpen voor de thuiswedstrijden in San Siro. Apart eigenlijk dat 2 teams gebruik maken van 1 stadion. Voor zover ik weet is dat ook alleen in Milaan. Corrigeer met alsjeblieft als ik het verkeerd heb. Als we Frank de Boer zo horen is het een lastige club om te werken. De spelers zijn iets meer lui en er worden natuurlijk hele andere dingen gevraagd. Lautaro Martínez maar ook Lukaku zijn de absolute sterren die van mij nog wel even mag blijven. Stefan de Vrij is ook nog steeds in Italië. Gelukkig dat we nog zulke spelers in het Nederlands Elftal hebben. Wat is jouw favoriete speler uit de selectie?

Informatie over Internazionale

Maak dus vandaag nog je collectie compleet met het fenomenale thuistenue. Wanneer je deze besteld kan je het tenue overmorgen al dragen op de training. Let goed op dat je het tenue zelf bij elkaar moet rapen. Complete tenues worden bij de aanbieders niet meer aangeboden helaas. Ga wel langs het Nike Inter Milan 3de voetbaltenue 2022-23 voor wat variatie. Zal de club doorgaan in de sterke poule van de Champions League?

 • Inter Milan thuistenue 2022/23
 • Ontwikkeld door Nike
 • Volledig tenue
 • Dri-Fit technologie
 • Hoogwaardige kwaliteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *