Puma BVB Dortmund 3rd Shirt Europa 2022-23

puma bvb dortmund 3rd shirt europa 2022-23Hier het Puma BVB Dortmund 3rd shirt Europa 2022-23 kopen. Deze heeft een normale pasvorm voor kids en senioren. Een leuk feitje dat BVB altijd de meest uiteenlopende shirt op de markt brengt. 1 voor de competitie, 1 voor beker, 1 voor Europa en 1 voor uitwedstrijden.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: 92 tot XXXL
  • Champions League shirts

Een Borussia Dortmund voetbalshirt kopen? Uiteraard vind je aan de voorkant Evonik en de bekende logo’s. Wil je een voetbalshirt BVB bedrukken? Je kunt kiezen voor je eigen naam en nummer of van een sterspeler. Deze wordt ook wel 4de shirt genoemd en dus maken ze zich op voor de groepsfase van de Champions League. Daarnaast ook het Borussia Dortmund 3de shirt kids 2022-2023

Sterkte vanaf hier voor Haller met zijn traject in het ziekenhuis!!

Opgericht in 1909 op 19 december was een bijzonder moment. Pruisen zal het lastig gaan krijgen als toppers nog worden verkocht. Al jaren speelt de club de thuiswedstrijden in het geel met zwart. Deze met vanzelfsprekend dezelfde kleuren in het geel met zwart. “Die Schwarzgelben” met nieuwe trainer op zoek naar Europese successen. Sinds 1963 in de Bundesliga en inmiddels een topclub in de Bundesliga. Puma vinden we sinds 2012 als kledingsponsor op de kleding. Signal Iduna Park zal prachtig geel met zwart kleuren. Wat verwacht jij van Dortmund in Europa?

Puma BVB Dortmund 3rd Shirt Europa 2022-23

Een Borussia Dortmund Champions League shirt of thuistenue in onze voetbalshop. Wens je dus een thuisshirt, uitshirt, 3e shirt en Champions League shirt? Ga snel naar de fanshop van Voetbalshirtsdirect. Het Borussia Dortmund Champions League shirt is overwegend geel met zwarte zijkanten. Puma in het zwart op de linkerborst en BVB logo op de rechterborst. Shop snel de nieuwste voetbalshirts en tenues voor kinderen en volwassenen in onze fanshop.

Borussia Dortmund voetbalshirts en tenues geweldig populair voor de voetbalreizen. Breng je binnenkort een bezoek aan Signal Iduna Park? Een shirt mag dan zeker niet ontbreken. De thuiswedstrijden kennen we allemaal voor de Gelbe Wand. Evonik al jaren in het midden van het shirt is een bedrijf in speciaalchemie. Een ronde hals en initialen BVB is de kraag. Op de onderrug staat “Dortmund” in unieke belettering. Geweldige voetbalkleding voor de echte liefhebber.

  • Club: Borussia Dortmund
  • Stadion: Signal Iduna Park
  • Kennen we van: Gelbe Wand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *