Leao AC Milan Shirt Thuis 2023-2024

leao ac milan shirt thuis 2023-2024We hebben in onze winkel het Leao AC Milan shirt thuis 2023-2024. Een iets lichter voetbalshirt qua kleur met een standaard pasvorm. Hij speelt zijn wedstrijden met rugnummer 17. Maak je klaar voor de Champions League en Serie A.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Sterspeler R.LEAO
  • Rugsponsor: Wefox

Rafael Alexandre da Conceição Leão is wederom de sterspeler uit de selectie. Je kunt een voetbalshirt met originele bedrukking direct regelen. We zijn benieuwd hoe de linksbuiten het bijvoorbeeld gaat doen in de Champions League. Verder kan je ook een short en kousen erbij bestellen. Hij is gestopt maar ook nog het Ibrahimovic AC Milan shirt thuis 2023-2024.

Pubquiz vraag eenvoudig: hoeveel goals heeft deze sterspeler in het seizoen 2022-2023 gemaakt?

Een voetbalshirt is populair maar we zien deze nog niet heel veel. Hij is ooit begonnen bij Sporting Portugal en voor een kleine 30 miljoen verkocht. Hij is nu niet meer weg te denken uit de selectie. Clubs die de linksbuiten willen kunnen in de rij aansluiten. Een originele bedrukking kan je zelf organiseren wanneer je het thuisshirt gaat afrekenen.

Leao AC Milan Shirt Thuis 2023-2024

Vorig jaar heeft hij al een grote rol van betekenis gespeeld. De eerste wedstrijd is altijd lastig en vooral in de Champions League. Hier kijken we natuurlijk naar uit op de dinsdag en woensdagavond. Zoals gezegd kan je ook het tenue compleet krijgen. Kies bijvoorbeeld het Puma AC Milan tenue thuis kids 2023-2024 met bedrukking. Je kunt dus wel raden hoe dat straks gaat in de Serie A. Toch zullen ze wat tegenslagen krijgen maar vooralsnog zijn ze helemaal terug.

  • Ster: Rafael Alexandre da Conceição Leão
  • De koning
  • Voetbalclub: AC Milan
  • Voetbalschoenen: adidas Predators

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *