Puma AC Milan Tenue Thuis Kids 2023-2024

puma ac milan tenue thuis kids 2023-2024Je kunt bij ons het Puma AC Milan tenue thuis kids 2023-2024 kopen. Deze is in het rood met zwart voor jong en oud beschikbaar. Het thuistenue in kinderen, junioren en kids maar ook als senioren variant.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: mini, kids en senioren maten
  • Puma voetbalkleding

Deze wordt ook wel AC Milan thuistenue 2023/24 kinderen genoemd. Je kunt deze al bestellen of is beschikbaar vanaf 128 cm. 128 cm wil zeggen vanaf 8 jaar tot 176 cm en dat is voor junioren rond de 16 jaar. Je kunt LEAO achterop bedrukken als je dat wenst. Het is ook mogelijk om Ibrahimovic nog een plaats te geven ook al is hij gestopt.

Pubquiz vraag middel: wanneer hebben de rood zwarten voor het laatst de cup met de grote oren omhoog gehouden?

Deze gaan we natuurlijk zien in de Serie A. Daarnaast draaien ze weer mee in de top van de Champions League. De nieuwe eigenaren in samenwerking met Associazione Calcio Milan 1899 SpA zullen waarschijnlijk nog wat aankopen doen. Afgelopen seizoen was het een mooi seizoen voor AC Milan. De club uit Milaan eindigde als 4de in de Serie A. In het verleden hebben de Rossoneri (De Rood-Zwarten) meerdere keren de Champions League gewonnen. Bekijk in onze store ook eens het Puma AC Milan tenue minikit baby 2023-24 of los ook de shirts.

Puma AC Milan Tenue Thuis Kids 2023-2024

Deze is bij Unisportstore en Voetbalshop.nl als 1 geheel te verkrijgen. Je kunt natuurlijk wel zelf de maten uitkiezen. Het is een prachtig geheel voor de wedstrijden in San Siro. Ga je een bezoek brengen aan San Siro? Dan is deze natuurlijk ook baas. De prijzen voor een voetbalreis AC Milan zijn zichtbaar vanaf €119,00. Ook is het mogelijk om zelf te rijden maar koop wel alvast een kaartje, want soms sta je daar en zijn ze er niet meer. Een prachtig thuistenue en zal worden gedragen door sterren als Ismaël Bennacer, Leao en Theo Hernández om een paar voorbeelden te noemen. We wensen je veel plezier met het tenue. Ga hier ook eens langs het Puma AC Milan thuistenue 2023-2024.

  • Club: AC Milan
  • Stadion: San Siro
  • Puma Dry-cell technology
  • Thuisshirts, shorts, kousen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *