Puma AC Milan Tenue Minikit Baby 2023-24

puma ac milan tenue minikit baby 2023-24Hier heb je direct het Puma AC Milan tenue minikit baby 2023-24 voor de kleinere fans! Je kunt deze combineren met een rompertje voor de echte fans. We hopen dat we de club net als vorig jaar weer in de top van Europa mogen begroeten. Wat vind je van de Puma kleding?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • 100% polyester
  • Gratis thuisbezorgd

Dit AC Milan thuistenue mini 2023/24 is echter, naast de volwassen versies, ontwikkeld voor de kleinste van de kleinste fans onder ons. Ze zijn al beschikbaar voor baby’s vanaf 3 maanden tot kinderen van 8 jaar. Je kunt hier ook het Puma AC Milan trainingspak 2023-2024 bij deze bestellen. Als je een speler mag kiezen om achterop het shirt te laten bedrukken, welke speler zou je dan kiezen?

Een thuistenue compleet is goedkoper dan alle losse items 🙂

Een minikit en thuistenues voor senioren zijn ontwikkeld door het Duitse merk Puma. Er is waarschijnlijk niemand in Nederland die dit mega merk niet kent? Je zal er vast iets van in je kast hebben hangen. Je hoeft zich dus zeker geen zorgen te maken over de kwaliteit van jouw aankoop. De kleuren van het AC Milan shirt zijn, zoals gewend zijn zwart en rood. De logo’s van de club en de producent bevinden zich op de borst.

Puma AC Milan Tenue Minikit Baby 2023-24

Het Puma AC Milan tenue kinderen is ontworpen om in te sporten. Tijdens het sporten is het natuurlijk logisch dat jouw kind transpireert. Met dit mini tenue is dat geen punt want Puma heeft er een speciale techniek in verwerkt. Door deze techniek wordt vocht dat uitgestoten wordt tijdens het sporten naar de buitenste lagen van het materiaal afgevoerd. Maak dus vandaag nog jouw voetbalcollectie voor jouw zoontje compleet met dit tenue incl drukknopen.

Als AC Milaan door je aderen stroomt, gaat het nooit meer uit je bloed – Rui Costa

Is uw kind nu dus al een van de grootste voetballiefhebbers die er is? Shop dan de minitenues voor kinderen. Het mooiste cadeau dat je hem of haar kunt doen. Je ontvangt dus het thuisshirt, broekje en sokjes. Jouw kind kan met dit tenue dus al zijn energie kwijt op het veld of tijdens het spelen in de buurt. Omdat dit tenue zo’n klein maatje heeft, hangt er ook een zeer aantrekkelijk prijskaartje aan. Maak jouw kind intens gelukkig met dit tenue :)! Voor iets oudere kinderen het Puma AC Milan tenue thuis kids 2023-2024.

  • De club uit Milaan
  • Kinderen tot 8 jaar
  • Competitie: Serie A & Champions League
  • Puma Dry-Cell technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *