Puma Haaland City Shirt Thuis 2023-2024

puma haaland city shirt thuis 2023-2024Bij ons kan je nu het Puma Haaland City shirt thuis 2023-2024 kopen. Je zag misschien al het thuisshirt met de cadeauverpakking. Deze krijg je alleen bij de officiële website van de club. Een voetbalshirt welke een normale pasvorm heeft is er voor jong en oud.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Bedrukking 9 & HAALAND

We hebben het bedrukte shirt dus in 2 varianten. Je kunt ook voor een long sleeve gaan. Op de trapveldjes hebben we deze al gespot. Dat komt ook omdat deze spits belangrijk is met zijn hoeveelheid goals. Je kunt je bedenken dat hij ook nog eens vrij jong is. De originele bedrukking herken je aan het Premier League logo in het cijfer.

Pubquiz vraag medium: bij welke Oostenrijkse club heeft hij nog gespeeld voordat hij naar Dortmund vertrok?

Het ziet er naar uit dat hij topscoorder gaat worden in dit Champions League seizoen. Je noemt deze spits al snel nu de grote der aarden zijn gestopt. Nog 1 seizoen zo doorgaan en hij kan zich meten met de elite. We weten bijna zeker dat hij in ieder geval bij the Citizens zal blijven. Kies hier ook het Haaland Manchester City thuisshirt 2023-2024 welke ingepakt is.

Puma Haaland City Shirt Thuis 2023-2024

Een ontwerp van het Duitse merk wil zeggen Dry-cell. Deze technologie zorgt voor een fris en fijn gevoel tijdens het sporten. Daarnaast is deze gemaakt van 100% gerecycled polyester. Dit in combinatie met mesh maakt het een voetbalshirt die zweet naar de buitenste lagen krijgt. Je kunt dus lekker op vakantie dit voetbalshirt dragen van deze held. We hebben hier ook het Puma Haaland Manchester City 3de shirt 2023-24.

  • Erling Haaland
  • Positie: spits
  • Vorige club: Borussia Dortmund

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *