Puma Haaland Manchester City 3de Shirt 2023-24

puma haaland manchester city 3de shirt 2023-24Je kunt hier het Puma Haaland Manchester City 3de shirt 2023-24 bestellen. We vinden van Erling nog meer voetbalshirts, t-shirts, kleding en meer. Maak je klaar voor een nieuw seizoen Premier & Champions League voetbal. Deze shirts met officiële bedrukking maken het af.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • In: heren, dames, junioren en kids

Deze voetbalshirts hebben een bedrukking met rugnummer 9. Je herkent een officiële bedrukking aan de Premier League logo in het nummer. Naast de officiële nieuwe Premier League bedrukking is het ook gewoon een fantastisch shirt voor Europese duels.

Een voetbalshirt met een normale pasvorm en gemaakt van 100% polyester. Je kunt hier ook kijken bij het Haaland Manchester City Puma The Dragon voetbalshirt. De club is natuurlijk blij met de komst van de spits. Hij zit er alweer een jaar maar toch. De bedrukking vind je ook op voetbalshorts en trainingspakken. Liever de thuis variant? Klik dan op het Puma Haaland City shirt thuis 2023-2024.

Puma Haaland Manchester City 3de Shirt 2023-24

Het voetbalshirt is populair onder jong en oud. Je gaat deze dan ook zien op de veldjes maar ook op de trainingen. Truien van de club zijn populair in Engeland maar ook zeker in Nederland / België. Je kan deze krijgen voor kinderen en volwassenen. De all-star heeft al naam gemaakt amar hoe zal hij het aankomend seizoen gaan doen? Je kunt ook direct zijn Nike Phantoms GX voetbalschoenen erbij bestellen. De wereldvoetballer martelt de verdediging en zal nog veelvuldig scoren aankomend seizoen. Je kunt naast de nieuwste kleding en voetbalshirts ook een reis naar de club boeken. Kies hier ook voor het Haaland Manchester City thuisshirt 2023-2024.

  • Naam: Erling Baut Haaland
  • Club: Manchester City FC
  • Nationaliteit: Noor
  • Voetbalschoenen: Nike Phantoms GX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *