adidas Voetbal Pro Champions League 2023-24 Wedstrijdbal

adidas voetbal pro champions league 2023-24 wedstrijdbalJe kunt in onze winkel de adidas voetbal Pro Champions League 2023-24 wedstrijdbal kopen. Klik je hieronder op de button dan ga je naar officiële. We hebben deze verder ook als trainingsbal en zo’n mini strandballetje.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • adidas voetballen
  • Maten 5 pro tot amateur

De Champions League voetbal zien we vanavond dan voor het eerst. Deze officiële wedstrijdbal wil je in huis hebben als fan. We zijn benieuwd naar dit seizoen CL. In ieder geval met 2 Nederlandse clubs wat wil zeggen dat we vaak op dinsdag en woensdag iets te doen hebben. Je kunt hier ook het adidas voetbal Oceaunz Pro WK vrouwen 2023 wedstrijdbal witnavyblauw bestellen welke nieuw is.

De ballen bestaan uit trainingsvarianten vanaf €19,99 tot de officiële die boven de honderd euro zijn. Alleen bij de Champions League finale zullen ze een andere bal gebruiken. Deze is gemaakt van thermisch verlijmde, naadloze constructie voor nauwkeurig spelen. Je zou er bijna zelf van gaan voetballen. Je kunt bij ons ook terecht voor info als Champions League uitslagen en de loting om wat te noemen. De bal heeft in ieder geval de kleuren wit, blauw met zilver. Ben je niet helemaal tevreden? Je kunt hier ook de andere adidas voetballen bestellen.

adidas Voetbal Pro Champions League 2023-24 Wedstrijdbal

Het is een adidas voetbal en deze is dus uitgerust met de beste materialen. De buitenkant is van leer en verder is de voetbal uitgerust met een perfecte binnen bal. De adidas Champions League voetbal kan dus gebruikt worden op het voetbalveld. Ook om handtekeningen te verzamelen is deze ideaal en zo je spelers om een bijzondere manier vast te leggen. We hebben verder de training ballen, deze zijn vaak een stuk goedkoper. Bestel je meer dan 5 Champions League voetballen dan kan de korting al snel oplopen tot 15%. De finale vindt plaats in het London’s Wembley Stadium. Een bijzonder theater voor een mooie wedstrijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *