adidas voetbal Oceaunz pro WK vrouwen 2023 wedstrijdbal witnavyblauw

adidas voetbal oceaunz pro wk vrouwen 2023 wedstrijdbal witnavyblauwHier een adidas voetbal Oceaunz pro WK vrouwen 2023 wedstrijdbal witnavyblauw bestellen. Deze is er in de maat 5, 4, 3, 2 & 1. Dat wil zeggen van amateur tot pro en zwaarte van de bal. Je hebt hier het WK design wat je ziet aan de logo’s.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Foto van de Pro variant
  • FIFA Quality Pro label

Jaha hier is dan de bal voor het aankomende toernooi van vrouwen. Deze wordt ook wel adidas WK 2023 dames Oceaunz pro voetbal wit blauw geel genoemd. Je hebt deze in diverse prijsklasse dus kijk rustig even rond bij Voetbalshop.nl. Ga hier ook eens langs een WK voetbal wedstrijdbal Al Rihla Pro 2022.

adidas Voetbal Oceaunz Pro WK Vrouwen 2023 Wedstrijdbal Witnavyblauw

Een bal die op een bijzondere manier is gestikt. We hebben de wedstrijden kunnen volgen en de bal was ook prima aanwezig. Uiteindelijk is Spanje met de finalebal naar huis gegaan. Wat hadden we graag NL ver zien komen maar helaas dat mocht niet zo zijn. Je kunt trouwens naar deze wedstrijdbal ook de amateurvarianten bestellen. Deze zijn een stuk goedkoper. Zoek je iets heel anders? Bestel dan de adidas voetbal Pro Champions League 2023-24 wedstrijdbal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *