WK Voetbal Wedstrijdbal Al Rihla Pro 2022

wk voetbal wedstrijdbal al rihla pro 2022In het wit met kleuren een WK voetbal wedstrijdbal Al Rihla Pro 2022 kopen? Bij Voetbalshirtsdirect hebben we ook een aantal goedkopere ballen. Ze zijn al beschikbaar vanaf €14,95.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Prijs vanaf €14,95 / korting bij bulk
  • Trainingsballen €19,95
  • Officiële wedstrijdbal / training

Hier kan je diverse voetballen kopen, Shop de wedstrijdballen van het Wereldkampioenschap voetbal 2022 in Qatar. Een kampioenschap waar veel over te doen is maar met een mooie bal. Kies de nieuwste voetballen zo hebben we ook het adidas Champions League voetbal.

Rihla is het Arabische woord voor een reis of de reisbeschrijving die het documenteert

adidas Al RIhla World Cup voetballen ontworpen voor het WK voetbal 2022. Getest door de sterren van de wereld en door adidas vormgegeven. De panelen met unieke kleuren en de bekende vlakken in het wit met diverse accenten. Deze zijn wel voorzien van de nieuwste technologieën. Een stabiele zweef welke uitvoerig wordt getest. De WK wedstrijdbal met naam Rihla is beschikbaar als officiële bal, wedstrijdbal en de replica ballen vanaf €29,95. Zie hier ook het adidas EURO 2020 wedstrijdbal Uniforia wit.

WK Voetbal Wedstrijdbal Al Rihla Pro 2022

In de store de adidas AL Rihla World Cup voetballen met unieke kleur en geweldige energie. Een bovenste laag en unieke vlakken zodat energie vrij kan komen. Tijdens de trainingen of wedstrijden kan je nu nog nauwkeuriger passen en schieten. Een strakke zweef wanneer de voetbal perfect wordt geraakt. We wensen je veel plezier met de duurzame voetbalballen zoals het adidas Knock Out voetbal WK Telstar Mechta. Ideaal als cadeau of om aan te schaffen voor je voetbalteam

  • adidas WK voetballen
  • Voorgaande: 2014 Brazuca & Telstar
  • Gerecyclede materialen
  • FIFA Quality Pro certificaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *