Pogba Predator 19 Voetbalschoenen

pogba predator 19 voetbalschoenenadidas is toch maar weer gegaan voor de kleur zwart met rood! Hoppa! De adidas Pogba Predator 19 voetbalschoenen. We zorgen ook nog dat de voetbalschoenen voor kids in de winkel

direct bestellen vsd

 • Direct naar Voetbalshop.nl
 • Wat is maximale bedrag voor schoenen?
 • Kleuren: zwart, rood, grijs
 • Pack: 19+ Boost Archetic

Via onze aanbieder Voetbalshop kan je de nieuwste adidas Predator 19+ voetbalschoen tal krijgen vanaf €79.99. Het gaat dan om een 19.3 variant met veters en voor kinderen! Je kunt nog minder kwijt zijn door een voorgaande pack te kiezen. De adidas Predator voetbalschoen is de meest populaire ooit! Zidane, David Beckham en Steven Gerrard waren de eerste voetballers die ze droegen en tevens het gezicht waren. Laat ons gerust weten wat jij van de schoenen vindt of welke kleur jij liever hebt! Hier via de blauwe link: adidas X roze voetbalschoenen kind kunnen worden besteld.

Hoe kies ik in een aantal stappen mijn voetbalschoenen?

Next Prev
Stap 1: welke positie vul jij in op het veld?
  Step 2: daarna kan je gaan voor een bovendeel of stof
Stap 3: heren of kids en daarna kan je een prijsklasse bepalen
Step 4: als laatste kan je gaan voor een ondergrond (gras of kunstgras)
Next Prev

Pogba Predator 19 Voetbalschoenen

De klassieke Predators hadden altijd de kleur wit of zwart. Kleuraccenten kwamen pas veel later toen opeens kleur moest worden toegevoegd. Het design van de nieuwe Predators slaat dus wel deels op de oudere tijd. De adidas Predator 19+ voetbalschoenen hebben natuurlijk wel een nieuwe vormgeving (hoog). Paul Pogba is de ster die de Predators heeft geïntroduceerd. Wat we al zagen op de adidas ACE variant (inmiddels niet meer te verkrijgen) een sok-achtige fit. Dat wil zeggen dat het lijkt of er een sok boven de schoenen zit. Verder hebben deze schoenen dezelfde uitstraling als de Skystalker schoenen mocht je, je deze nog herinneren.

 • Soort: Predators
 • Paul Pogba voetbalschoenen
 • Sok-achtige fit
 • adidas Predator 19+

De schoen is ontworpen met een stoere uitstraling. Helemaal niet gek dat ze Pogba als gezicht van de schoenen hebben gemaakt. Een rode baan aan de zijkant tot aan de achterkant maakt het toch wel futuristische. Weet je wat nog een mooi feitje is: het zijn de eerste schoenen van het nieuwe jaar! Zou je denken dat adidas een vinger in de pap heeft? Het merk valt op door de strepen en logo’s. Wie nu roept: PREDATOR denkt direct aan hoge schoenen. De zool is grotendeels zwart maar ook de unieke ribbels aan de voorkant maken het allemaal 3D. Flexibele voetbalschoenen met overlays en geen veters. Verder heb je een perfecte controle door een nieuwere vormgeving. Steunzones aan de binnenkant en de tong is geïntegreerd. Leuk en aardig en nu de Pogba Predator 19 voetbalschoenen proberen zou ik zeggen.

 • Prime-knit bovenwerk
 • Stretchy Sockfit-boord
 • Controlskin-bovenwerk
 • Boost systeem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *