Nederlands Elftal Frenkie de Jong Thuisshirt 2022-23

nederlands elftal frenkie de jong thuisshirt 2022-23Je kunt in onze shop het Nederlands Elftal Frenkie de Jong thuisshirt 2022-23 kopen. Deze hangt in de rekken achteraan met rugnummer 21. De middenvelder van Barcelona gaat natuurlijk sowieso speler op de FIFA World Cup in Qatar

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Nike Dri-FIT voetbalkleding
  • F. de Jong met rugnummer 21

Een potentiële kandidaat voor de basis in het NL elftal. Deze is te verkrijgen voor kinderen, heren en vrouwen. Ga naar onze goedkoopste aanbieder Voetbalshop.nl. Wij hebben de prijzen vergeleken en kwamen hier uit. Je kunt deze dus vandaag bestellen en je hebt deze morgen in huis.

Frenkie hoort in de basis bij zowel FC Barcelona als Nederlands Elftal – VSD

Het is een Nike ontwerp met  Dri- FIT technologie. Daarnaast is deze voorzien van mesh-panelen aan de zijkant. Heerlijk om in dit voetbalshirt te trainen of gewoon te dragen op de bank tijdens het WK voetbal 2022. Maak je collectie compleet met bijvoorbeeld een Nederland vlag.

Nederlands Elftal Frenkie de Jong Thuisshirt 2022-23

We kunnen zoveel over de middenvelder vertellen maar iedereen kent hem denk ik wel. Ga jij het WK volgen of wil je het niet zien ivm Qatar? Het zal misschien iets minder uitbundig worden gevierd maar ach. Kies vandaag dit geweldige shirt en je kunt lekker sporten, ontspannen of deze gewoon dagelijks dragen. Kies eventueel ook het FC Barcelona Frenkie de Jong shirt 2019-2020 en later volgt nog meer kleding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *