Chelsea Aubameyang Thuisshirt 2022-2023

chelsea aubameyang thuisshirt 2022-2023Koop hier het Chelsea Aubameyang thuisshirt 2022-2023 bij ons in de winkel. Je kunt ook even langs bij het thuisshirt van de club en dan een andere naam selecteren. Ook is het later mogelijk om het Gabon shirt Aubameyang 2022/23 te bestellen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Pierre-Emerick Aubameyang #9

De ster Pierre-Emerick Aubameyang is een geweldige spits en laat altijd zien van grote waarde te zijn voor een elftal. De Gabonees begon zijn betaalde loopbaan bij AC Milan. Aubameyang viel niet bepaald op in de spits. Hij bleef ongeveer 5 jaar bij AC Milan zonder resultaat en ze lieten Pierre-Emerick voor iets meer dan een miljoen gaan naar Saint-Étienne. Opeens begon de spits te scoren wat hem een transfer opleverde naar Borussia Dortmund waar hij het fantastisch heeft gedaan. Daarna een nieuw hoofdstuk bij Arsenal football club en komt hij over voor een bedrag van €63.750.000.

Chelsea FC heeft deze ster nu binnen weten te halen. Wat vind jij van deze speler tot nu toe?

Oke dat was dan Arsenal. Hij is nooit helemaal de onbetwiste nummer 1 geworden. Hij vertrok daarom ook naar Barcelona en hier heeft hij een jaar gespeeld. Ook hier kwam hij niet 100% uit de verf. Hij ging dan ook gratis naar Barca. De club heeft hem dus verkocht aan Chelsea. We gaan zien hoe hij het hier gaat doen. In ieder geval kan je hier het shirt bestellen voor de beste prijs. Ga hier ook langs het Nike Chelsea thuisshirt 2022-2023 voor een andere bedrukking.

Chelsea Aubameyang Thuisshirt 2022-2023

Het shirt van Chelsea is geweldig populair door de prestaties en transfer van de spits. Bekijk bijvoorbeeld in onderstaande Youtube film een aantal hoogtepunten. Deze man gaat in de competitie de strijdt aan met Broja. Beide spelers scoren aan de lopende band en schelen alleen in leeftijd veel jaren. We zijn dan ook benieuwd hoe lang hij op het hoogste niveau nog aanwezig is. Volgens diverse bronnen waren ook Manchester City en Real Madrid in de markt voor de snelle spits.

  • Naam: Pierre-Emerick Aubameyang
  • Rugnummer: 9
  • Club: Chelsea FC
  • Nationaliteit: Gabon
Het Gabon shirt met Aubameyang achterop volgt later

We hebben het Aubameyang shirt Gabon nog niet in de voetbalshop. Het betreft een land waar we niet vaak voetbalshirts of voetballers vandaan zien komen. Ze strijden in ieder geval mee om de WK-kwalificatie Africa. Inmiddels heeft Pierre-Emerick Aubameyang met rugnummer 9 al 20 interlandgoals gescoord en is hij aanvoerder van het elftal. Wanneer het voetbalshirt beschikbaar is zullen we deze uiteraard aanbieden. Ga voor meer naar onze homepage Voetbalshirtsdirect.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *