Aubameyang Marseille shirt uit blauw 2023-24

aubameyang marseille shirt uit blauw 2023-24In de winkel hebben we nu het Aubameyang Marseille shirt uit blauw 2023-24. Opvallend is de sponsor aan de onderkant. Dat zien we dit seizoen steeds vaker. Volgens mij deden ze dat in Frankrijk al iets langer. Een heerlijke speler die in zijn nadagen nog te bewonderen is bij Olympique.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Puma voetbalkleding
  • Rugnummer 10

Een held in deze selectie die weer terug is in de ligue 1. De spits uit Gabon heeft lekker door Europa getourd en is nu weer in zijn thuisland. Hij heeft 3x eerder in een Frans voetbalteam gespeeld. Ja ik stond er ook van de kijken. Deze zal ik zo vragen als pubquiz, we kunnen wel vertellen dat het leenbeurten waren.

Pubquiz vraag moeilijk: aan welke clubs in Ligue 1 was hij uitgeleend in het verleden.

We hebben het voetbalshirt van Gabon helaas nooit gehad. Je kunt in onze winkel nog wel het Chelsea Aubameyang thuisshirt 2022-2023 bestellen. Deze is overigens ook in het blauw. Aan welke club moet je vooral denken bij de naam Pierre-Emerick Aubameyang? Ik toch wel de tijd bij Borussia Dortmund. Al maakt het helemaal niks uit waar ik aan denk 😉

Aubameyang Marseille shirt uit blauw 2023-24

Het is dus een Puma voetbalshirt. Deze heeft een slimfit pasvorm en voorzien van witte uiteinden. Dry-cell is de technologie en ook mesh aan de zijkant. Een heerlijk voetbalshirt voor de vakantie dus. Daarnaast kan je ook het broekje en de sokken erbij bestellen. Maak je klaar voor een nieuw seizoen voetbal. Het is hier ook mogelijk om het Aubameyang Olympique Marseille shirt thuis 2023-24 te bestellen.

  • Pierre-Emerick Aubameyang
  • Positie: spits
  • Olympique Marseille
  • Puma voetbalkleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *