Pierre-Emerick Aubameyang 3de Arsenal Shirt 2019-20

pierre-emerick aubameyang 3de arsenal shirt 2019-20Koop bij ons het Pierre-Emerick Aubameyang 3de Arsenal shirt 2019-20 met gele bedrukking. Een blauw voetbalshirt van deze aanvallende held met rugnummer 14. Deze is naast de andere 2 varianten te verkrijgen in de shop.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: heren, dames en kids
  • Rugnummer: 14

Ga bij ons voor het Puma uitshirt van Arsenal FC voor het nieuwe seizoen. Bedrukt met deze held is natuurlijk nog leuker. Je kunt het shirt overmorgen al in huis hebben als je bij Unisportstore.nl besteld.

Ligt het voorbedrukte shirt niet in de shop? Kies dan Aubameyang in de winkelwagen en deze wordt bedrukt. Maak je collectie compleet met dit voetbalshirt of ga voor het Aubameyang uitshirt marmer Arsenal 2020-2021.

Pierre-Emerick Aubameyang 3de Arsenal Shirt 2019-20

Een geweldig voetbalshirt om in te trainen of sporten. Je kunt wel zeggen dat Pierre-Emerick een unieke voetballer is. Dat zie je alleen al terug in het filmpje hieronder. Inmiddels is het filmpje weg want het had te maken met privacy.

Je kunt hier ook kiezen voor het Chelsea Aubameyang thuisshirt 2022-2023. We hopen snel op de nieuwste shirts zodat de site up te date kan worden. Hij verandert vaak van club dus up to date houden is wat lastig.

  • Superspits van Chelsea
  • Inmiddels bijna eind van zijn carrière

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *