Coutinho World Cup Brazil uitshirt 2022-2023

coutinho world cup brazil uitshirt 2022-2023In het blauw dus het Coutinho World Cup Brazil uitshirt 2022-2023. De Brazil thuisvariant beide met eigen unieke accenten. P. Coutinho speler van Aston Villa gaan we zien tijdens de oefenwedstrijden en WK2022.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Nike Dri-FIT technologie
  • Seizoen: WK voetbal 2022 – Copa 2023

Philippe Countinho de onbetwiste basisspeler van het Braziliaanse voetbalelftal. Shop daarom ook de nieuwste voetbalshirts of ga voor de Nike Mbappe voetbalschoenen rood kind die ook door deze held  wordt gedragen.

De held van Aston Villa zal ook op het WK zeker een belangrijke schakel zijn – VSD

We hopen natuurlijk op een mooi WK. De kanaries doen het altijd wel goed op grote toernooien. Het zal ons dan ook benieuwd wat de opstelling zal worden. Een groot voordeel zijn de hoeveelheid sterren van Brazilië. Je kunt hier ook het Brazilie Philippe Coutinho thuisshirt 2022-2023 bestellen. Kunnen ze ook met elkaar voetballen en zal deze aanvallende middenvelder onderdeel zijn van de selectie?

Coutinho World Cup Brazil uitshirt 2022-2023

P.Coutinho voetbalshirts verkrijgbaar voor kinderen, junioren, heren en vrouwen. We verwachten een hoop van de nummer 11 van Brazilië. Uiteraard is het ook mogelijk om een compleet tenue van deze held aan te schaffen. Via bovenstaande partners kan je een voetbalshirt bedrukken en in de winkelwagen kiezen voor een voetbalbroekje en kousen extra. WK voetbalshirts landen in een geweldige blauwe variant bedrukt met P.COUTINHO en rugnummer 11. Liever trainingspakken van een held als Coutinho? Bekijk in de Brazilië shop de nieuwste kleding. Laat ons weten waarom je zo’n grote fan bent van deze held.

  • Voetballand: Brazil
  • Bedrukking: P.COUTINHO en 11
  • Positie: aanvallende middenvelder buitenspeler links
  • Nike hoge voetbalschoenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *