Brazilie Philippe Coutinho Thuisshirt 2022-2023

brazilie philippe coutinho thuisshirt 2022-2023Als we het hebben over 1 van de sterren hebben, zien we gelijk het Brazilie Philippe Coutinho thuisshirt 2022-2023 voor ons. Liever de uit variant? We hebben ze allemaal van deze baas.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • In: kinder, heren, dames en junior
  • Rugnummer: 11
  • Nike Dri-FIT voetbalshirts

Je hebt van deze ster diverse voetbalshirts in de shop. Allereerst het Brazilië Philippe Coutinho thuisshirt 2012/2024. Daarnaast komt ook alle andere kleding van het land in de shop. Je kunt bijvoorbeeld een bijpassend trainingspak of schoenen bestellen. Het blauwe Brazilie Coutinho uitshirt 2018-2019 hebben we ook in de store.

De ster van Aston Villa gaat goede zaken doen op het Wereldkampioenschap voetbal in Qatar

De sterspeler zal in de aanval worden vergezeld door Neymar Jr., Antony en Gabriel Jesus. Een aanval welke zeker kans maakt op het World Cup 2022. Rugnummer 11 en P. Coutinho in het groen achterop maargoed dat weten we nu wel. We hopen natuurlijk op geweldige wedstrijden en in het bijzonder van deze man. Ben jij blij dat Coutinho de stap heeft gemaakt van Barcelona naar Aston Villa?

Brazilie Philippe Coutinho Thuisshirt 2022-2023

Tijdens het WK voetbal 2022 in Qatar zal dit shirt worden gebruikt tijdens de thuiswedstrijden van Brazilie. Nike heeft gezorgd voor een comfortabel voetbalshirt met mesh-panelen en Dri-FIT technologie. Een Brasil P.Coutinho shirt 2022/23 voor trainingen in de sportschool of om het Braziliaanse voetbalelftal aan te moedigen. Deze is dan ook beschikbaar voor kinderen, junioren, heren, vrouwen, dames en de kleinste fans! Bij Voetbalshirtsdirect.nl de nieuwste voetbalshirts maar ook complete tenues van Philippe Coutinho. Volg deze held ook via Twitter en Instagram.

  • Braziliaans voetbalelftal
  • Positie: linksbuiten
  • Voetbalschoenen: Nike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *