adidas Belgie Thuistenue 2022-2023

adidas belgie thuistenue 2022-2023Koop hier het adidas Belgie thuistenue 2022-2023. Loop net als Hazard, Lukaku, De Bruyne en Vertonghen in het adidas tenue en het adidas Belgie WK thuistenue kids 2022-2023. adidas heeft gezorgd voor een uniek ontwerp voor de wedstrijden op het WK voetbal 2022 en de oefenwedstrijden.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • In: junioren, kind, baby en senioren
  • Thuisshirt, short en kousen

Het België tenue is uiteraard ontworpen en ontwikkeld door sportgigant adidas. Als je het Belgische elftal volgt ga je deze dan ook veelvuldig op tv voorbij zien komen. Ga jij de Rode Duivels aanmoedigen tijdens de wedstrijden? We zijn benieuwd naar de prestaties van Hazard, Lukaku, De Bruyne en Vertonghen op het WK. Je kunt de kleding vandaag bestellen en je krijgt het tenue morgen in huis.

De nieuwste kleding van de Rode Duivels is al vroeg op de markt. Hoe ver denk jij dat ze gaan komen tijdens de FIFA World Cup 2022?

De kleding is geweldig populair voor jong en oud. Het voetbaltenue is al te verkrijgen vanaf maat 122 tot XXL. Je kunt ook een los shirt, voetbalshort of kousen bestellen in deze kleurencombinatie. Zwart vinden we terug als een soort strepen op het shirt. De kleur rood hoort natuurlijk bij het land maar dit is niks nieuws.

  • Belgische nationale voetbalelftal
  • Bijnaam: Rode Duivels

adidas Belgie Thuistenue 2022-2023

Als we adidas horen denken we gelijk aan de Clima-cool technologie. Clima-cool zorgt voor een fris en cool gevoel tijdens het voetballen of sporten. Zit jij ook altijd vol spanning een wedstrijd te bekijken? Het vocht wordt dan naar de buitenste lagen gedreven. Je kunt deze kleding bestellen als je een echte Rode Duivels liefhebber bent. Het voetbaltenue kan worden bedrukt met op de rug en voorkant van het shirt een geel cijfer en aan de achterkant een naam. Creëer dus je persoonlijke tenue en we wensen je veel plezier in de zomer.

  • Kledingsponsor: adidas
  • Clima-Cool technologie
  • Shirt, kousen en short

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *