Argentinie Trainingsshirt 2019-2020

argentinie trainingsshirt 2019-2020Check hier het Argentinie trainingsshirt 2019-2020 in het blauw. Zoek je een goedkoper alternatief voor het Argentinië thuisshirt 2019-2020? Met het Pre-match shirt heb je een goedkopere variant die al vanaf €44,95 is te verkrijgen :).

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Trainingskleding merk: adidas
  • Kleuren: blauw met wit

Je denkt misschien bij jezelf: waarom komt de kleding van Argentina nu uit? Dit heeft alles te maken met de Copa America 2019 die voor de deur staat. Als voetballiefhebber natuurlijk heerlijk om alle grote toernooien te bekijken. Stiekem kijken we vooral uit naar de verrichtingen van Lionel Messi. Ga jij het toernooi bekijken in de zomer?

Een grote vraag was of Lionel Messi zou terugkeren in het Argentijnse voetbalelftal. De kogel is door de kerk want de aanvaller is teruggekeerd 🙂

Argentinie Trainingsshirt 2019-2020

Wanneer gaan we dit pre match shirt zien dan? Nou vooral voorafgaand aan de wedstrijden en uiteraard tijdens de trainingen. adidas heeft het shirt ontworpen met de clima-cool technologie. Deze technologie zal ook wel nodig zijn tijdens de wedstrijden van het Copa toernooi in Amerika. Wil jij nou de Messi of Tagliafico variant? Je kunt het shirt natuurlijk laten bedrukken met nummer. Kom dus als eerste naar de training met dit geweldige shirt voor een zachte prijs :). Je kunt hier ook de Argentinie voetbalsokken thuis 2019-2020 erbij bestellen.

  • Voetballand: Argentinië
  • Toernooi: Copa America 2019
  • Sterspeler: Lionel Messi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *