adidas Argentinie Trainingspak 2022-2023

adidas argentinie trainingspak 2022-2023Hoppa! We hebben het adidas Argentinie trainingspak 2022-2023 weer in de shop. Via onderstaande button ga je naar Voetbalshop met ook het nieuwste thuisshirts en bedrukte kleding van Messi. Wil je toch liever een los jack? Uiteraard is dat ook mogelijk.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Sterspeler: Messi
  • adidas trainingspakken

We beginnen met wat extra informatie over het Argentinie trainingspak 2022/23 maar ook de komende toernooien. Je wilt natuurlijk wel weten in wat voor staat Messi zich verkeerd ;). Afgelopen zomer was de World Cup een drama. Nu zullen ze de schouders eronder moeten steken tijdens deze wintereditie. Hier ook het oudere adidas Argentinië trainingspak zwart 2020-21.

Je kunt naast een pak ook gaan voor een Argentinie uitshirt blauw 2020-2021. We zijn erg benieuwd wat je van het trainingspak vindt! Deze is alleen bij Voetbalshop.nl te verkrijgen. We hoeven dus niks te vergelijken vooralsnog. Wil jij net als Messi, Martinez of Di Maria ook dit prachtige trainingspak? Je kunt deze eventueel bedrukken voor €4,95.

We gaan Argentinie zien tijdens de Copa America 2023 maar eerst het WK2022! Gelukkig wordt het uitgezonden op Ziggo.

adidas Argentinie Trainingspak 2022-2023

Uiteraard heeft adidas ook nu weer een eigen naam: Argentinië trainingspak zip white. Als we kijken naar de stof dan is het weer 100% polyester. Natuurlijk bestaat deze uit het jack en bijbehorende trainingsbroek. Wil je 1 van deze 2 nou los bestellen dan kan dat ook. Een adidas trainingspak is Clima-cool ontworpen voor een luchtig gevoel tijdens de warme dagen. Let op! Het trainingsbroek is aan de onderkant nij de uiteinden iets strakker. Aan de onderkant van de mouwen en hals zit elastiek. Hier kan je dan rekening mee houden. Tegenwoordig is het onwijs populair om producten milieu vriendelijk te ontwerpen! Het is bij deze trainingspak ook het verhaal met de gerecyclede stof.

  • Land: Argentinië
  • Trainingspakken landen
  • Toernooi: World Cup
  • adidas voetbalkleding
  • Stof: 100% polyester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *