Nike Australie WK Uitshirt 2022-2023

nike australie wk uitshirt 2022-2023Hier is het donkerblauwe Nike Australie WK uitshirt 2022-2023. Het prachtige voetbalshirt voor de World Cup en daarna de Aziatische kampioenschappen. Wat vind je van het voetbalshirt?

\

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Seizoen: WK 2022 – Aziatisch kampioenschap
  • Bijnaam: Socceroos
  • Nike Dri-FIT voetbalkleding

Een WK Nike Australië voetbalshirts zijn ontworpen met Dri-FIT technologie voor de warme dagen op het toernooi. Ontworpen van 100% polyester en gemaakt met een slim-fit design voor kinderen en senioren. Ga ook eens voor het Australie thuisshirt 2018-2019. Denk jij dat Graham Arnold kan zorgen voor een stunt op het eindtoernooi?

De uitwedstrijden van het Australische voetbalelftal gaan gespeeld worden in het donkerblauwe voetbalshirt. Voetbalshirts landen bij onze aanbieder voor kinderen en senioren maar wel beperkt beschikbaar. We gaan deze later ook tijdens het Aziatisch kampioenschap voetbal. Een geweldig land op het WK voetbal 2022. De Socceroos spelen de thuiswedstrijden in het bekende gele voetbalshirt. We hopen lang te kunnen genieten van het voetballand op het Wereldkampioenschap voetbal 2022.

Nike Australie WK Uitshirt 2022-2023

In de Socceroos fanstore ook het trainingspak en een pre match jacket. Een voetbalshirt is natuurlijk geweldig om je helemaal klaar te maken. We volgen de wedstrijden en ze beginnen tegen Frankrijk. Wens je een compleet tenue? Shop dan ook de voetbalbroekjes en kousen. Dri-FIT van Nike om zweet naar de buitenste lagen te drijven. De Nike Swoosh in het geel / groen op de borst en onderin het officiële logo van Nike. Wat is het unieke van het Socceroos shirt blauw 2022/23? De streep die schuin over het uitshirt gaat. Shop ook het gele Australie trainingsjack 2018-2019.Heel veel plezier tijdens de wedstrijden en moedig de Socceroos aan tijdens het toernooi.

  • Australisch voetbalelftal
  • Bijnaam: Socceroos
  • Nike Dri-FIT technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *