Nike Australie Shirt Thuis 2022-2023

nike australie shirt thuis 2022-2023Je kunt hier het Nike Australie shirt thuis 2022-2023 bestellen. Al is voetbal verreweg de mindere sport in Australië, wanneer een groot toernooi begint zit iedereen in de kroeg. Natuurlijk gaat een rugby wedstrijd voor maar is toch het nationale elftal.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: junioren, kids en senioren
  • Kleuren: geel met groen

Het voetbalshirt is een dus een ideaal cadeau voor hem of voor haar. In de shop ook het nieuwste Nike Australie jersey 2023-2024. We zien “The Socceroos” zoals ze worden genoemd tijdens:

  1. WK voetbal 2022 in Qatar
  2. Confederations cup en
  3. Aziatisch kampioenschap

Tot het jaar 2006 had je ook het Oceanisch kampioenschap maar Australië is toegevoegd aan Azië. In het verleden hebben ze vier maal het Oceanisch Kampioenschap gewonnen. Een ander hoogtepunt is de bekende trainers die ze hebben gehad zoals Guus Hiddink en Pim Verbeek.

Aan welke speler moet je denken als je denkt aan the Socceroos

De laatste keer dat ze het kampioenschap van Oceanië hadden gewonnen was in 2004 met de bekende spelers als Viduka en Tim Cahill. In Oceanië was te weinig tegenstand en speelde het land te weinig wedstrijden. Het niveau van het Australische voetbal steeg niet waardoor Aussie is uitgeweken naar Azië. Het WK voetbal 2006 staat bij veel Nederlanders nog fris in het geheugen. Onder leiding van Guus Hiddink werd te achtste finale gehaald. In de8ste finale werd in de 93ste minuut verloren van Italie door een dubieuze strafschop.

Nike Australie Shirt Thuis 2022-2023

Het shirt kennen wel allemaal met de opvallende gele en groene kleuren. We hopen Australië weer te mogen verwelkomen tijdens het WK voetbal 2022 in Qatar. Het Australië thuisshirt gaan we ook terug zien in de Confederations Cup. Je kunt het unieke voetbalshirt bestellen tot deze is uitverkocht. Daarnaast krijgen we ook nog een tal van trainingspakken en meer kleding. Hier bijvoorbeeld ook een Australie thuisshirt 2018-2019.

Een groot fan van Australië? Het voetbalshirt mag dan zeker niet in je collectie ontbreken

Deze is al jaren in het geel met groen. Nike ontwerp al jaren het voetbaltenue voor het land. We hebben te maken met een 100% polyester shirt. Het ontwerp van Nike is Dri-fit, wat wil zeggen voor een perfecte vochtafvoer. Tevens zorgt het voor een optimale lichaamstemperatuur. Het is ook mogelijk om een naam te laten bedrukken op het shirt. Ze hebben een normale pasvorm en zijn te verkrijgen in de diverse maten. Voetbal is een opkomende sport in Australië dus misschien zullen we vaker iets vernemen van het Australische voetbal.

  • Hoe ver gaat Aussie komen op het Wereldkampioenschap voetbal 2022?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *