adidas World Cup Argentinie Lichtblauw Trainingsjack

adidas world cup argentinie lichtblauw trainingsjackHier het adidas World Cup Argentinie lichtblauw trainingsjack ook wel anthem jas. Een bizar matige afbeelding maar ach deze is speciaal voor de Argentijns voetballiefhebber. Je kunt bij ons ook het adidas Argentinie thuisshirt 2022-2023 bestellen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kind, junior en senioren
  • Seizoen: WK 2022

Het Argentinie tenue training 2022/23 valt op door de donkere kleuren op het Anthem jack. Het is alleen het logo van het Argentijns voetbalelftal voor de kleur op het trainingsjasje. Argentinië trainingstenues zwart gaan we zien tijdens de opwarming voor de wedstrijd.

Deze is in het lichtblauw met een toffe uitstraling is ook geschikt voor de warmere dagen. Verder is deze niet te vergelijken met andere producten in onze voetbal fanshop. Wij vergelijken de aanbieder en daarbij behorende prijzen van de Argentinië voetbalkleding zodat je nooit teveel betaalt. Officiële Argentinië voetbalkleding voor de beste prijs.

adidas World Cup Argentinie Lichtblauw Trainingsjack

De adidas Argentinie trainingsjas 2022/23 is uitgekomen in de voetbalshop om lekker in te trainen of voetballen op de pleintjes. Het Argentinië trainingsjack is ook ontworpen om warm te lopen of te trainen en ontworpen door adidas. adidas voetbalkleding herken je aan de logo’s die op het Argentinië Anthem jack minder goed zichtbaar zijn. adidas ging voor de stoere uitstraling en dat is wel gelukt. De unieke kenmerken zijn de elastische uiteinden bij de mouwen en rond de kraag. Het is dus vrij uniek dat het adidas logo niet geweldig goed zichtbaar is. Het Argentijns voetbalelftal logo op de linkerborst vinden we natuurlijk wel terug. Coach gaat er alles aan doen om aanwezig te zijn op het Wereldkampioenschap voetbal 2022 met de grote sterspelers in de selectie. We wensen je veel plezier met het artikel.

Kenmerken en samenvatting

  • Argentina shop artikel
  • WK voetbal 2022
  • Lionel Messi
  • adidas
  • Tenue training

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *