Nike Barcelona 3de Voetbalsokken Grijs 2022-23

nike barcelona 3de voetbalsokken grijs 2022-23Koop hier ook nog de Nike Barcelona 3de voetbalsokken grijs 2022-23. Je kunt lekker combineren met bijvoorbeeld het grijze shirt van Barca. Zou jij voor het Europese tenue gaan of kies jij een andere?

direct bestellen vsd

 • Direct naar Unisportstore.nl
 • Kleuren: grijs en donkerblauw
 • Sterspeler: Pedri & Lewandowski
 • Club: FC Barcelona

Ben je dus al in het bezit van het Nike Barcelona 3de shirt grijs 2022-2023? Je kunt het tenue dan compleet gaan maken. Ideaal om een bijpassend tenue te dragen op de training of de verschillende veldjes waar je misschien speelt. De Barcelona 3de kousen Europees in het grijs zijn niet alleen voor de Primera Division maar ook te zien tijdens de Champions League wedstrijden op dinsdag en woensdag. Heb jij al zin om lekker op de bank de geweldige wedstrijden te bekijken?

Stelling: Barca gaat met gemak de finale van de Champions League halen.

Nike heeft deze ontworpen in een grijze kleur. Vind jij dat Nike heeft gezorgd voor een aantrekkelijk resultaat? We gaan het nauwlettend in de gaten houden. Ben jij degene die kousen draagt tijdens de training? Je kunt dan lekker los. In het midden staat volgende mij Barca met daaronder het Nike logo. Wat is nieuw wat Nike heeft ontworpen? Een ergonomische voetbed. Oke leuk maar wat is dat? Je zult beter in je voetbalschoenen passen en het zitcomfort is beter. Van welke stof zijn ze dan gemaakt? 100% polyester met stretch.

Nike Barcelona 3de Voetbalsokken Grijs 2022-23

De FC Barcelona 3de voetbalkousen zijn allemaal leuk en aardig maar krijg ik waar voor mijn geld? Het ontwerp is fantastisch maar het is toch geweldig om hetzelfde tenue te dragen als De Jong, Lewandowski, Pedri, Fati en Gavi? Je kunt dus gaan voor de complete collectie of alleen de losse kousen. Welke aanbieder kan ik dan het beste kiezen? Wij hebben gekozen voor Unisportstore.nl omdat ze net iets sneller de voetbalkleding op de markt brengen. Een ander voordeel is de prijs als scheelt het maar 5 cent. Bestel vandaag nog en je hebt het morgen in huis.

 • Voetbalclub: FC Barcelona
 • Seizoen 2019/2020
 • Nike Dri-Fit materiaal
 • 100% polyester/
 • Te verkrijgen in zwart en groen
 • Barcelona shop

2 Reacties

 1. Er staat op de site barsalona 3de voetbalsokken 2014/2015 limoen groen van Barcelona zijn tijdelijk uitverkocht. Wanneer zijn ze wel te bestellen ??? Groetjes Jacky jansens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *