Nike Mercurial Vapor XII CR7 FG

nike mercurial vapor xii cr7 fgDe nieuwste voetbalschoenen in de shop met de Nike Mercurial Vapor XII CR7 FG zwart en oranje van leer. Cristiano Ronaldo is bij deze voetbalschoenen de hoofdartiest. Alhoewel de lage voetbalschoenen meestal door Neymar worden gedragen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Maten: 32 tot 47,5

FG ook wel (firm ground) voetbalschoenen voor natuurlijke ondergronden en kunstgras. Medium tot harde voetbalvelden vallen hier dus onder. Vapor voetbalschoen uit onze online store de meest populaire voetbalschoenen.

De Cristiano Ronaldo CR7 Schoenen 2018 valt op door het zwarte met oranje kleurenpalet. Eerder uit de Vapor lijn zagen we al een dark pack en ze blijven dus populair. Explosieve versnellingen in alle richtingen maar ook schotkracht en passing met deze Nike Vapor 12 voetbalschoenen. Een hogere snelheid en nog behendiger langs je tegenstander met de Nike lijn Born football boots. De Nike Mercurial Vapor XII CR7 FG met nieuwe zool en heeft de upper een nieuwe textuur. Bekijk ook de nieuwste Nike voetbalschoenen 2018 in de online store van Voetbalshirtsdirect.nl.

Nike Mercurial Vapor XII CR7 FG

De Nike Mercurial Vapor XII CR7 FG voetbalschoenen met vernieuwde Flyknit 360 technologie. Ze voelen licht aan omdat een aantal lagen zijn verwijderd en tegelijk de kwaliteit verbeterd. Met de nieuwe Mercurial Vapor 12 en prachtige M aan de achterkant ga je nog beter een wedstrijd in. De tong van de Nike zwarte voetbalschoenen vernieuwd met een beter comfort maar ook betere ligging op het veld. Voetbalschoenen welke zich naar de voeten vormen en dus niet andersom. Bekijk in onze online Nike fanstore ook de Nike Mercurial Vapor kids.

  • In: FG, AG en IC
  • Born Nike Pack
  • Andere sterren: Alexis Sánchez, Dybala en Kevin De Bruyne

Deze zijn ontworpen door Nike met vernieuwde technologieën. Vapor black 12 met een micro textuur welke een extra touch en grip creëert. ACC technologie kennen we inmiddels ook wel all conditions control. Grip maar vooral veiligheid tijdens alle weersomstandigheden. De Nike Vapor 12 voetbalschoenen zijn tevens voorzien van nieuwe noppen. Een unieke zool en noppen zijn anders geplaatst voor meer controle. Maak dus vandaag je tenue compleet met de geweldige Cristiano Ronaldo voetbalschoenen. De andere voetbalschoenen uit deze lijn zijn de Nike CR7 voetbalschoenen Mercurial Superfly!

  • Flyknit 360 bovendeel
  • Geïntegreerde tong
  • Unieke buitenzool
  • Noppensysteem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *