Neymar Signature Mercurial Voetbalschoenen

Neymar signature Mercurial voetbalschoenen kopen? De nieuwste Nike Mercurial Vapor XI NJR voetbalschoenen in onze voetbalshop. Geweldige voetbalschoenen in de kleuren blauw met groen / geel en dragen de naam “Written in the stars”.

nike mercurial written in the stars
direct bestellen vsd

Nike Mercurial voetbalschoenen en deze variant zijn de voetbalschoenen van Neymar JR welke we gaan zien bij het Braziliaanse nationale team en Barcelona?

In onze shop zagen we eerst de Hypervenom lijn van Nike die werd gedragen door Neymar. Inmiddels is de sterspeler overgestapt op de Mercurial Vapor XI NJR FG. Neymar voetbalschoenen beschikbaar voor kinderen, vrouwen en heren. Voetbalschoenen welke beschikbaar zijn vanaf €48,95 bijvoorbeeld bij Unisportstore. Shop vandaag nog de nieuwste Nike Mercurial Vapor Neymar Meu Jogo geel goedkoop en online.

Neymar Signature Mercurial Voetbalschoenen

neymar signature mercurial voetbalschoenenDe voetbalschoenen van Neymar worden altijd indrukwekkend op de markt gebracht. Kicksen welke het meest worden verkocht worden toch gelinkt aan sterspelers. De geweldige voetballer staat al sinds zijn jeugd onder contract bij Nike. Het is te vergelijken met Shane Kluivert (9) de jongste van familie Kluivert met een contract. Hij is met zijn 9 waarschijnlijk de jongste ooit. Het contract van Neymar loopt tot 2022. We zijn benieuwd naar de Written in the stars voetbalschoenen.

Nike Mercurial Neymar JR voetbalschoenen met een geweldige sterrenstelsel en unieke variant kleuren. Wat vind jij van deze football boots?

  • Voetbalschoenen Neymar: Nike Mercurial Vapor XI
  • Merk: Nike
  • Snelle/creatieve spelers
  • Gewicht: 210 gram.
  • Dezelfde voetbalschoenen gedragen door: Ronaldo & Dybala

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *