Nike Mercurial Vapor Neymar Meu Jogo Geel

nike mercurial vapor neymar meu jogo geelIn onze shop de Nike Mercurial Vapor Neymar Meu Jogo geel de nieuwste voetbalschoenen van Neymar. De Braziliaanse voetbaltovenaar Neymar Jr. met kleding en football boots. Vapor NJR voetbalschoenen in het geel, zwart met wit.Flyknit bovendeel en ACC (All Conditions Control) maken het af.

+ Neymar Jr. voetbalschoenen 2018-2019

+ Voetballand: Brazilië

+ Varianten: Pro, Elite en Academy

Nike de Meu Jogo pack klinkt als een wazige naam maar wil zeggen: mijn spel is gelanceerd. Wij hebben de beste aanbieder gekozen voor je schoenen en pack van de ruwe diamant.

Gele voetbalschoenen staan voor het Braziliaanse team uiteraard. Ooit begonnen bij Santos FC nu al jaren de ster van Brasil. Een grote ster met nare trekjes in het veld. Voetbalschoenen met Flyknit bovendeel en nieuw bovendeel. Lichtgewicht boots van 189 gram beschikbaar voor heren, junioren, kids, vrouwen. Microstructuur zorgen voor flexibiliteit voor de geweldige Vapor NJR voetbalschoenen geel, zwart, wit. Nauwsluitende pasvorm voor jong en oud met geïntegreerde coating. voetbalschoenen bij Voetbalshirtsdirect.nl de geweldige Nike Mercurial Vapor Neymar Meu Jogo geel. Ga ook voor de nieuwere Nike Mercurial Vapor VIII rood Future Lab.

  • Flyknit bovendeel
  • Nikeskin en ACC (All Conditions Control)
  • Nauwsluitende pasvorm
  • Suède-achtige afwerking

direct bestellen vsd

Nike Mercurial Vapor Neymar Meu Jogo Geel

Nikegrip met een geweldige zool voor de Vapor NJR voetbalschoenen geel, zwart, wit. Superieure grip voor passing en schieten op de grote toernooien zoals de World Cup 2018. Unieke technologie met optimale schokdemping voor het stappen en snelle acties. 3D-textuur zie je met unieke kleuren en vormgeving. Nike heeft een nieuw noppensysteem zoals we eerder hebben gezien bij Nike Mercurial Vapor 12. Alles is geanalyseerd en getest door de sterspeler zelf. Nike met nieuwe noppen plaatsing voor grip, vernieuwde bovenkant en skin. Ideaal voor snelle acties en FG noppen ook wel Firm ground voor grasvelden en natuurlijke ondergrond. De onderkant zal vervagen in de loop van de jaren. Een zaal variant met de Nike Mercurial Vapor 12 Indoor Neymar geel.

  • Neymar Jr voetbalschoenen
  • Lage boots
  • Lichtgewicht: 189 gram
  • FG noppen: firm ground

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *