Nike Mercurial Vapor 12 Indoor Neymar Geel

nike mercurial vapor 12 indoor neymar geelIndoor sneakers met de Nike Mercurial Vapor 12 Indoor Neymar geel. Lage zaalvoetbalschoenen uit de lijn Nike Mercurial Vapor Neymar Meu Jogo geel. IC staat voor indoor met non marking zool. Dynamic Fit Collar, Nikeskin en comfortabel pasvorm maken de football boots.

+ Elite IC NJR Meu Jogo zaalvoetbalschoenen

+ In: kinderen, junior, heren en dames

+ Pack: Neymar Meu Jogo

Nike Mercurial Vapor Meu Jogo indoor zaalschoenen? Ga voor de Nike zaalvoetbalschoenen Mercurial en klik hierboven direct naar Voetbalshop.nl. De Non marking zool voor de wedstrijden in de zaal of op straat.

In de store Nike zaalvoetbalschoenen van 251 gram en dus heerlijk lichtgewichten. De voetbalshop ook met de Vapor 12 hoge indoor boots. Mercurials met non marking zool en kleurenpalet speciaal voor Neymar en zijn Brazilië. Voetbalschoenen, zaalboots, sneakers en vergelijkbare NikefootballX lijn ontworpen voor de sterren van nu. Cristiano Ronaldo, Neymar Jr, Mbappe en Hazard de sterren van nu op Nike zaalschoenen. Nike Mercurial Vapor 12 Indoor Neymar geel in de maten kinder, junior, kids, vrouwen, mannen en heren tot XXXL. Zaalvoetbalwedstrijd alleen met de beste boots.

direct bestellen vsd

Nike Mercurial Vapor 12 Indoor Neymar Geel

De Nike Vapor XII NJR Meu Jogo IC zaalschoenen met geweldige Nike swoosh in het wit aan de zijkant. Nieuwste technologieën zoals Dynamic Fit Collar maar ook Nikeskin en indoor control. 3d Hyperscreen print voor snelle acties in de zaal en schoten van ver en hard. Nike zaalvoetbalschoenen geel, zwart en wit voor jong en oud. Tri-Star Flexion Grooves: visgraat patroon voor een comfortabele pasvorm en meer gevoel met de bal. Voetbalshirtsdirect.nl met de nieuwste Nike Mercurial Vapor 12 Indoor Neymar geel voor egale vloeren en helde van nu.

  • Nike Mercurials
  • Held: Neymar Jr
  • Braziliaans Nikeskin
  • 3d Hyperscreen print
  • Visgraat patroon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *