Nike Mercurial VaporX 12 Pro IC Oranje

nike mercurial vaporx 12 pro ic oranjeJe kunt nu de non marking zool zaalvoetbalschoenen: Nike Mercurial VaporX 12 Pro IC oranje kopen. Lage zaalvoetbalschoenen in het grijs met de Hypervenom grey van Nike.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • In: kinderen, junioren, heren en vrouwen
  • Pack: Fast AF
  • Kleuren: oranje, zwart en neon

Meer in de markt voor hoge zaalschoenen? We hebben van alle merken de hoge en lage varianten. Draag jij de schoenen tijdens het zaalvoetbal of ook gewoon naar school en op de pleintjes?

Lichtgewicht zaalvoetbalschoenen van maar 251 gram. De Mercurials zijn ontworpen in diverse kleuren maar met een oranje kleurenpalet kom je toch binnen zetten. De NikefootballX lijn ontwerp gelijksoortige sneakers vergelijkbaar met de voetbalschoenen. Een nieuwe generatie schoenen gedragen door Cristiano Ronaldo, Neymar Jr, Sanchez en Hazard. Verkrijgbaar in de maten kinder, junior, kids, mini, vrouwen, mannen, heren en dames. Ga hierboven naar onze best beoordeelde aanbieders Unisportstore en Voetbalshop voor de beste zaalvoetbalwedstrijd. Kies hier ook de Nike Hypervenom zaalvoetbalschoen grijs oranje.

Nike Mercurial VaporX 12 Pro IC Oranje

Deze zijn natuurlijk voorzien van de nieuwste technologieën. Nieuw is de 3d Hyperscreen print voor controle en betere grip. Het Fly-Knit materiaal is inmiddels bekend en zien we ook terug op de Nike zaalvoetbalschoenen oranje zwart. Een naam die je misschien nog niet eerder hebt gehoord is de Tri-Star Flexion Grooves. Het wil zeggen een visgraat patroon zodat je op iedere ondergrond los kunt gaan. Indoor is het meest geschikt om te voetballen op egale zaalvloeren maar op de straat kunnen ze ook prima. Shop de nieuwste Nike Mercurial Vapor 12 Indoor Neymar geel of zaalvoetbalschoenen van Nike bij Voetbalshirtsdirect.nl.

  • Mercurials van Nike
  • 3d Hyperscreen print
  • Tri-Star Flexion Grooves
  • Gewicht: 251 gram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *