Nike Zoom Mercurial Superfly 9 Hoge Zaalschoenen

nike zoom mercurial superfly 9 hoge zaalschoenenJe kunt bij ons de Nike Zoom Mercurial Superfly 9 hoge zaalschoenen bestellen. Met een non marking zool zijn ze ideaal voor zaalvoetbal maar ook op de pleintjes. De hoge variant in populair onder de wendbare voetballers.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Maten: 26 tot 49,5
  • Kleuren: wit met lichtblauw

Deze prachtige zaalvoetbalschoenen of straatvoetbalschoenen zijn er in de kleuren wit met blauw. Als je kijkt naar de promotie werd deze gedaan door Kylian Mbappé. Een held voor groot en klein en dus beschikbaar vanaf maat 26. Je kunt hierboven direct naar Unisportstore die de enige aanbieder van deze is.

Deze schoen met TF/IC-is geschikt voor spelen op kunstmatige oppervlaktes, zoals de zaal maar eventueel ook voor turf en kunstgras.

Als je kijkt naar de onderkant is dit een non marking zool. In de zaal zal je dus geen strepen achterlaten en kan je bijvoorbeeld ook gewoon squashen. De vorm van de schoen gaat zich om de voet vormen. Daarnaast is de extra ondersteuning fijn om zoveel mogelijk blessures te voorkomen. Zoek je ook hoge voetbalschoenen van deze lijn? Ga dan langs de Nike Phantom GX Elite hoog Blast.

Nike Zoom Mercurial Superfly 9 Hoge Zaalschoenen

We hebben de nieuwste pack van Nike al voorbij zien komen. Opvallend zijn de verschillende varianten schoenen die dan tegenwoordig op de markt komen. Het is allemaal gemaakt van dun materiaal om nog beter balgevoel te krijgen. Daarnaast zorgt het zachte materiaal dat je beter kunt schieten en passen. Verder hebben we het al gehad over de hoogte. De sok is gemaakt als Dynamic Fit Collar systeem. Dit zorgt voor de juiste ondersteuning tijdens het voetballen.

  • Nike zaal en harde ondergronden
  • Superster Kylian Mbappé
  • Interne speed cage
  • Dynamic Fit Collar
  • Vergelijkbaar: Nike zaalvoetbalschoenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *