Puma evoPower Vigor 3D Voetbalschoenen

puma evopower vigor 3d voetbalschoenenHier kan je de Puma evoPower Vigor 3D voetbalschoenen kopen. In het overzicht Puma voetbalschoenen naast evoPower ook de nieuwste ultra’s in het zwart. Deze lijn is er in de kleuren rood met zwarte accenten! In de voetbalshop voor kinderen, junioren, kids, vrouwen en heren.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • FG: Natuurlijke ondergronden

PUMA evoPowe Vigor 3D Fire 1 FG is de complete naam van de voetbalschoen. De lichtgewicht voetbalschoenen met update en nieuwe technologieën. AdapLite is bijvoorbeeld nieuw met een hoge variant sok. Football boots welke je het gevoel geven geen schoenen te dragen. Shop hieronder de evoPower of evoSpeed.

Een mooi variant voetbalschoenen. Deze hebben een nieuw noppensysteem, het wil zeggen dat de noppen iets zijn verschoven. Hierdoor glij je niet meer uit tijdens het voetballen en heb je de bal altijd onder controle. Natuurlijk zijn je kwaliteiten hier ook wel van belang maar toch. Ga hier ook direct langs de zwarte Puma voetbalschoenen met wit logo Ultra.

Puma evoPower Vigor 3D Voetbalschoenen

Flexibiliteit voor een geweldige passing en zitcomfort. Zoek je schoenen voor een geweldige passing? Check dan de nieuwste rood met zwarte Puma voetbalschoenen. De sokken-achtige constructie kennen we inmiddels van Puma. 3D is natuurlijk nieuwe en zie je aan de structuur. Nieuwe innovatieve voetbalschoenen al te verkrijgen vanaf €79,95. Heerlijk comfort en prachtige units net als de Puma King wit Ultimate FGAG Supercharge voetbalschoenen.

  • Gewicht: 205 gram
  • FG noppen (natuurgras)
  • AdapLite van Puma
  • Vernieuwd noppensysteem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *