Puma evoPower Vigor 3D Voetbalschoenen

puma evopower vigor 3d voetbalschoenenPuma evoPower Vigor 3D voetbalschoenen kopen? In het overzicht Puma voetbalschoenen naast evoPower ook de Zwarte Puma voetbalschoenen met wit logo Ultra. De voetbalschoenen in de kleuren rood met zwarte accenten! In de voetbalshop voor kinderen, junioren, kids, vrouwen en heren.

direct bestellen vsd

Prijs vanaf €79,95
FG: Natuurlijke ondergronden
Puma voetbalschoenen

PUMA evoPowe Vigor 3D Fire 1 FG is de complete naam van de voetbalschoen. De lichtgewicht voetbalschoenen met update en nieuwe technologieën. AdapLite is bijvoorbeeld nieuw met een hoge variant sok. Football boots welke je het gevoel geven geen schoenen te dragen. Shop hieronder de evoPower of evoSpeed.

Puma evoPower Vigor 3D Voetbalschoenen

Flexibiliteit voor een geweldige passing en zitcomfort. Zoek je schoenen voor een geweldige passing? Check dan de nieuwste rood met zwarte Puma voetbalschoenen. De sokken-achtige constructie kennen we inmiddels van Puma. 3D is natuurlijk nieuwe en zie je aan de structuur. Nieuwe inovatieve voetbalschoenen al te verkrijgen vanaf €79,95. Heerlijk comfort en prachtige voetbalschoenen.

  • Gewicht: 205 gram
  • AdapLite van Puma
  • FG noppen (natuurgras)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.