Zwarte Puma Voetbalschoenen Met Wit Logo Ultra

zwarte puma voetbalschoenen met wit logo ultraDe zwarte Puma voetbalschoenen met wit logo Ultra zijn gelanceerd met een prachtige oranje kleur in ons overzicht voetbalschoenen. We zien bij deze steeds meer bijzondere kleuren zoals bij de Puma voetbalschoenen EvoPOWER.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Prijs vanaf €38,95
  • FG: Natuurlijke ondergronden
  • Puma voetbalschoenen

De Puma voetbalschoenen 2022 krijgen over het algemeen een code mee. De originele benaming van bovenstaande voetbalschoen is dan ook PUMA Ultra 1.4 FG/AG Eclipse – Zwart/Wit/Groen. In dit geval betreft het zwart gele Puma voetbalschoenen. De standaard zwarte kleur met wit logo is behouden gebleven voor deze prachtige voetbalschoenen. In onze voetbalshop de verschillende varianten maar ook sneakers en meer. Kies hier ook de nieuwste Puma Ultra Ooranje Supercharge veterloze voetbalschoenen.

Het Duits voetbal merk heeft de schoenen zo licht mogelijk ontwikkeld. De voetbalschoenen zijn gemaakt voor ondergronden zoals natuurlijk gras.

De nieuwe revolutionaire boots worden gedragen door sterspelers Kun Aguero, Yaya Toure en weet ik het wie nog meer. Puma wilde een schoen ontwikkelen met drie termen in gedachten: flexibel, licht en met een ideale pasvorm. De bovenkant van de schoen is belegd met een zachte SpeedCell en EverFit Cage. Aan de binnenkant van deze vinden we de bekende Mesh-panelen die zorgen dat vocht naar de buitenste lagen wordt gedrongen en altijd droog en fris aanvoelt. Deze passen perfect bij het Nike Chelsea thuistenue 2022-2023 of eigenlijk bij allemaal wel. Kies zelf de perfecte en goedkoopste aanbieder voor de Puma Ultra schoenen kids.

Zwarte Puma Voetbalschoenen Met Wit Logo Ultra

Deze zijn gemaakt van een dun en soepel leer. Het leer dat is gebruikt voor de voetbalschoen is kalfsleer. Een voordeel van kalfsleer is dat het gemakkelijk gevormd kan worden dus extra comfort biedt. Het geeft tevens flexibiliteit mee wanneer je snel van positie wisselt of een schot moet afleveren. De zool is ontworpen met een oranje en zwart Speedtrack systeem. Speedtrack wil zeggen dat je stabiel op het veld staat en wendbaar bent in kleine ruimtes. De dunne noppen onder de schoen zorgen ervoor dat je wendbaar bent en makkelijk kunt draaien tijdens een actie. Puma voetbalschoenen zijn een combinatie van klassieke en moderne voetbalschoenen met een turquoise tint. Deze hebben een perfecte pasvorm door de evoAptoLast. Het personaliseren van de Puma evoSpeed voetbalschoenen bestaat uit een geborduurde vlag of tien tekens aan de zijkant.

  • SpeedCell en EverFit Cage
  • SL (Super Light)
  • Speedtrack systeem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *