Puma Ultra Oranje Supercharge Veterloze Voetbalschoenen

puma ultra oranje supercharge veterloze voetbalschoenenJe kunt hier de Puma Ultra oranje Supercharge veterloze voetbalschoenen bestellen. Ze zijn daarnaast ook met veters te verkrijgen. Het is uit de lijn match+ met MG al beschrijving. Dat wil zeggen dat ze geschikt zijn voor natuurgras of kunstgrasvelden.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Maten: 26 tot 49,5
  • Accenten wit met blauw

Je hebt een goede lpositionering met je voeten door deze schoenen. Hierdoor kan je tegenstanders helemaal gek maken. Toch is het voor de verdediging ook fijn dat je niet wegglijd. De nieuwe PUMA Ultra voetbalschoenen zijn door de noppen sneller dan ooit. Verder vormen ze perfect om de voeten. Je kunt ze vergelijken met de zwarte Puma voetbalschoenen met wit logo Ultra.

De PUMA Ultra wordt onder andere gedragen door Memphis Depay.

Een voordeel met passing en schoten is dus de stabiliteit. Daarnaast is het bovendeel zonder veters dus de bal kan niet zomaar wegspringen. Heerlijk om met vooruitstrevende en explosieve schoenen het veld te betreden. Je kunt ze morgen al dragen als je een bestelling doet bij Voetbalshop.nl. Andere nieuwe van het kledingmerk zijn de Puma Future Ultimate FGAG blauworanje.

Puma Ultra Oranje Supercharge Veterloze Voetbalschoenen

Je kunt de schoenen dus dragen op grasvelden maar ook op kunstgras. Turf en andere ondergronden zijn niet direct een aanrader. Het zal sneller slijten en dat maakt het zonde. Naast de veterloze bovenkant hebben ze ook een lichtgewicht mesh bovenwerk. Je kunt de bal dus perfect aannemen en doorgeven. Kies vandaag nog deze schoenen.

  • Puma Ultra
  • Lichtgewicht mesh
  • GripControl skin
  • TPU SPEEDPLATE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *