Puma King Xavi Simons Voetbalschoenen Geel

Productomschrijving van de Puma King Xavi Simons voetbalschoenen geel

  • K-BETTER™ bovenwerk met een lichtgewicht buitenzool
  • Externe hielkap en conische noppen
  • Phenomenal Pack met en zonder veters
  • Geschikt voor harde natuurgrasvelden en kunstgrasvelden

puma king xavi simons voetbalschoenen geelJe kunt hier de Puma King Phenomenal pack voetbalschoenen bestellen. Deze zijn uitermate geschikt voor gras & kunstgras velden. Je herkent het vaak aan FG/AG maar in dit geval de voetbalschoenen (MG). Naast Xavi Simons zie je ook Ingrid Engen en Fekir met deze lopen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Deze afbeelding iets geler van bij de aanbieder

De iconische PUMA KING zie je weer veel op de voetbalvelden. Ze hebben naar gedurfde designupgrades ook gewoon een classic uitstraling. Dat bedoelen we positief trouwens. Je ziet dan ook diverse varianten in een Phenomenal Pack! Naast deze pro varianten heb je ook de goedkopere varianten. Het leven is al duur genoeg nietwaar.

De Puma King Ultimate voetbalschoenen hebben een standaard pasvorm. ⬆️

Kenmerken van deze nieuwe voetbalschoenen
Je zag hierboven al een K-BETTER™ bovenwerk. De grote vraag is dan, wat is het? Een materiaal zonder dierlijke dingen en gerecycled. Je kan wel zeggen een natuurvriendelijk product. Daarnaast is deze zo ontworpen dat je een beter schietvlak hebt en ook aan comfort is gedacht. De veters staan gewoon als standaard.

Puma King Xavi Simons Voetbalschoenen Geel

De lichtgewicht buitenzool met externe hielkap. Een technologie die verder gewoon prima is. Het zorgt in ieder geval voor stevigheid en blessures kunnen iets minder snel plaatsvinden. Verder heeft deze ook gewoon conische noppen. Hebben we dan meer schoenen in dit pack? Jazker tegelijk kwamen ook de Puma Reus Future7 voetbalschoenen wit grasvelden en de Puma Ultra Phenomenal roze voetbalschoenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *