Nike Zaalvoetbalschoenen

nike zaalvoetbalschoenenDe Nike zaalvoetbalschoenen van de NikefootballX lijn, zijn uitgekomen in twee nieuwe kleuren. We hadden natuurlijk al de Nike hoge zaalschoenen in unieke kleuren en de Nike Hypervenom schoenen met prachtige print.

direct bestellen vsd

Prijs vanaf €34.95
In: kids, vrouwen en senioren
Nike voetbalschoenen
Overzicht: Zaalvoetbalschoenen

De Nike hoge zaalschoenen niks voor jou? Shop dan sneakers of voetbalschoenen De kleuren en de vormgeving maken de Nike zaalvoetbalschoenen zeer uniek. De zaalschoenen zijn familie van de bekende Nike Mercurial voetbalschoenen. Bekijk hierboven de Nike sneakers kids.

Nike Hoge Zaalschoenen

De Nike sportschoenen hebben daarom ook de nieuwe Nike technologieën. Om te beginnen het Fly-Knit materiaal waardoor het lijkt of de Nike zaalvoetbalschoenen een geïntegreerde sok hebben. Je voet, kuit en enkel is dus weer één geheel. Deze technologie wordt ook wel Dynamic Fit Collar genoemd. Op de afbeelding zie je de kabels over de voetbalschoenen lopen. De Brio-kabels en textuur zorgen dat een actie en pass tot in perfectie kan worden uitgevoerd. Populaire Nike zaalvoetbalschoenen worden alleen bij Unisportstore aangeboden. De voorraad is gering dus grijp je kans.

  • Zaalvoetbalschoenen
  • Dynamic Fit Collar
  • Nike Brio kabels
  • non marking voor indoor

Nike Zaalvoetbalschoenen

De Nike zaalvoetbalschoenen zijn zoals we gewend zijn te personaliseren. Het is dus mogelijk om een naam en vlag op de Nike sportschoenen te laten borduren. De textuur op de zaalschoen zorgt dat je een actie en schot tot in de perfectie kunt uitvoeren. Het voelt bijna niet als schoenen maar eerder of je op bloten voeten speelt. De zool is non-marking wat wil zeggen dat het voor elk type zaal geschikt is. Het bijzondere aan de Nike zaalvoetbalschoenen is de EVA tussen zool. Je hebt dus al extra steun en grip maar de tussen zool geeft je balans en flexibiliteit. Zelfs harde ondergronden geven je een rustig gevoel in de voeten. Het uiterlijk van de Nike zaalschoenen 2017 kan je aanschouwen op de afbeelding. Je zult zeker opvallen met deze bijzonder prachtige Nike zaalvoetbalschoenen. Zaalvoetbal kan absoluut niet zonder de prachtige Zaalschoenen 2017.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.